Jennifer Aniston – La 47 de ani a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Publicat pe

Jennifer Aniston ştie să se reinventeze mai bine decât oricine, dovadă că actriţa celebră pentru rolul din „Friends' a fost desemnată acum de revista People cea mai frumoasă femeie din lume.

 

jennifer

 

Se întâmpla la 12 ani distanţă după ce Jennifer mai primise acest titlu, iar actriţa s-a declarat „foarte, foarte flatată'.

 

People a lansat un trend în a desemna drept cele mai frumoase femei actriţe care au trecut pragul de 40 sau 50 de ani, după ce anul trecut acest clasament o avea în fruntea lui pe Sandra Bullock, în vârstă de 50 de ani la acel moment.

 

Jennifer a urmat de-a lungul anilor un program riguros de alimentaţie şi mişcare, iar astăzi a invăţat că e ok să mai cedeze din când în când micilor tentaţii: precum paste carbonara făcute de soţul său, Justin.

 

„Încrederea în sine, liniştea, bunătatea şi onestitatea' sunt cele 4 lucruri de care Jennifer ţine cont şi le recomandă tuturor.

 

„O viaţă bine trăită. Să nu-ţi fie ruşine de lucrurile care nu au mers cum credeai. Şi să nu te simţi inutilă şi să-i laşi pe ceilalţi să-ţi critice viaţa şi să te facă să crezi că ai pierdut ceva'.

 

În plus, Jennifer Aniston şi găsit liniştea şi echilibrul datorită lui Justin Theroux, cel care i-a devenit soţ anul trecut. „E atât de bun. E un om cu care poţi trăi atât de uşor. Mă face să râd, este intersant şi interesat'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter