Jennifer Lopez şi-a sărbătorit gemenii

Publicat pe

Emme si Max, gemenii lui Jennifer Lopez, au împlinit în această săptămână 8 ani, iar mama lor i-a sărbătorit cu multă dragoste.

 

Artista a dezvaluit pe Instagram o fotografie cu copiii ei şi tortul pe care l-au avut pentru această aniversare şi a avut numai cuvinte frumoase pentru cele mai dragi fiinţe din viaţa ei.

 

„La mulţi ani pentru luminile din viaţa mea. Din clipa în care v-aţi nascut nu mi-aţi dăruit altceva decât bucurie şi fericire. Sunt atât de mândră de ceea ce sunteţi şi de oamenii iubitori care veţi deveni', a scris vedeta.

 

La 46 de ani, Jennifer Lopez îşi continuă cariera, diva având programate mai multe concerte la Las Vegas. Şi pe plan sentimental, lucrurile merg bine pentru ea, Jennifer reluând relaţia cu dansatorul Casper Smart.

 

Iar diva continuă să arate incredibil datorită programului riguros de sport pe care îl urmează după cum se vede într-o altă fotografie postată de ea pe Instagram.

 

Foto: Instagram

 

Jennifer Lopez şi-a sărbătorit gemeniiJennifer Lopez şi-a sărbătorit gemenii

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter