Jennifer Lopez, Sting și Enrique Iglesias au cântat la nunta anului în Rusia

Publicat pe

Jennifer Lopez, Sting și Enrique Iglesias au cântat la nunta fiului unui miliardar rus, la Moscova.

 

enrique

 

Mikhail Gutseriev, un magnat din industria petrolului, nu a ezitat să cheltuiască o sumă exorbitantă, cu ocazia căsătoriei fiului său, Said Gutseriev, cu logodnica sa, Kadija Uzakov.

 

Miliardarul rus, a cărui avere a fost estimată la 6,2 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, i-a angajat pe Jennifer Lopez, Sting și Enrique Iglesias pentru a cânta la petrecerea organizată la Moscova după nunta fiului său.

 

Pe lângă celebrele staruri, un alt element care a atras atenția a fost rochia de mireasă. Aceasta a fost adusă din Paris și a cântărit 11 kilograme, mireasa având nevoie de asistența mai multor persoane pentru a o ajuta cu trena, scriu cei de la Daily Mail.

 

Evenimentul a avut loc la restaurantul Safis, unde 600 de invitați s-au distrat de minune. Potrivit glamour.ru, Mikhail Gutseriev ar fi băgat adânc mâna în buzunar pentru a-i remunera pe celebrii cântăreți. Enrique Iglesias ar fi primit 500.000 de euro, Jennifer Lopez 1 milion de dolari, iar Sting ar fi primit un onorariu de 1,5 milioane de euro.

 

Adina Vilcea, Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter