Jessica Alba, împinsă de bodyguarzii lui Kylie Jenner

Publicat pe

Se întâmplă și la case mai mari. Frumoasa actriță a fost șocată atunci când, la finalul unei prezentări de la Săptămâna Modei de la Paris, aceasta a fost verificată și împinsă de doi bărbați la ieșirea din clădire.

Jessica Alba  03/17/2015 The 30th Anniversary Impact Awards Dinner held at the Four Seasons Beverly Wilshire Hotel in Beverly Hills, CA Photo by Kazuki Hirata / HollywoodNewsWire.net /iPhoto

S-a gândit inițial că se pornise un incendiu, motiv pentru care toți participanții la prezentarea de modă erau verificați, însă era vorba doar despre escortarea mezinei Kardashian: „Am crezut că e vorba despre un incendiu… Dar cred că doar ieșea cineva din clădire', a declarat vedeta.

 

Alba nu a primit până acum niște scuze din partea lui Kylie, însă înțelege situația: Sunt sigură că ea nici nu știe ce s-a întâmplat.'

 

De asemenea, aceasta a ironizat firma de bodyguarzi la care apelase Jenner, gândind un dialog fictiv împreună cu moderatorul emisiunii la care a povestit ce s-a întâmplat:

 

Pari foarte suspectă, mai ales pentru că te afli la o prezentare de modă.'

 

Normal, nu? Cine ar avea încredere în fața asta?'.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter