Jo trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei: „“Sunt un om norocos!” / A împlinit 25 de ani și a dat o petrecere de pomină!

Publicat pe

Jo și-a sărbătorit ziua de naștere, conform tradiției ultimilor trei ani, cu o petrecere mare și colorată până în zori, dar și cu o lansare de piesă, Caută-mă', prima cântată alături de iubitul ei, Juno.

Jo trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei: „Sunt un om norocos!' / A împlinit 25 de ani și a dat o petrecere de pomină!Jo trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei: „Sunt un om norocos!' / A împlinit 25 de ani și a dat o petrecere de pomină!

Un colț de plajă cu hamac și soare, sute de fire de floarea soarelui primite, o piscină plină de saltele colorate și flamingo plutitori, un concert sensibil și vibrant, peste 200 de prieteni adunați în același loc și o sărbătorită în permanentă cu zâmbetul pe buze și ochii plini de lacrimi de emoție – așa a arătat aniversarea a 25 de ani pentru Jo.

Sunt un om norocos că pot trăi nopți de vis că această și că am muzică în viață mea care îmi aduce atâția oameni alături și atâtea emoții. Le mulțumesc tuturor pentru aniversarea pe care am avut-o și pentru bucuria cu care au primit piesă mea cu Juno.', a declarat cu ochii în lacrimi Jo.

Seară a avut gust de paella și de prăjituri de bezea, miros de mare și sentiment de familie și prietenie. Alături de Jo și Juno au fost familiile lor, cei mai apropiați prieteni și celebrități din lumea muzicală românească precum Smiley, Marius Moga, Nicole Cherry, Alina Eremia, Dorian Popa, Speak, Raluk, Ana Baniciu, Ruby, Matteo, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Crina Mardare, Mișu Cernea și Bubu Cernea, Seredinschi, Emilian, Cleopatra Stratan și mulți alții.

Momentul artistic al serii a fost prezentat de Coțofană, prieten bun al artistei, care a început cu o surpriză ce a fâstâcit-o și emoționat-o pe Jo. Pe ecranele mari din spatele scenei pe care urmă să ruleze videoclipul proaspăt lansat au tronat în văzul tuturor poze cu Jo de la naștere și până la adolescență, printre care și o poză cu ea și o prietenă de-ale ei la mare, pe plajă cântând la capetele de la o coarda de sărit.

Dezvăluirea artistei a fost că piesă pe care o cânta' atunci cu prietenă ei pe plajă era Liberă la mare', a fetelor de la Andre care, prezente la party, când au auzit, s-au suit pe scenă și au făcut împreună cu sărbătorită dansul care le-a făcut celebre.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter