Johnny Depp, în proces cu foştii avocaţi! Actorul susţine că i-au furat 30 de milioane de dolari

Publicat pe

Johnny Depp a pornit recent un proces în care şi-a dat în judecată foștii avocați pentru că ar fi conspirat să fure de la el peste 30 de milioane de dolari. Actorul a acţionat în instanţă.

Johnny Depp a depus o plângere marţi în care a explicat că puternica firmă de avocatură Bloom Hergott Diemer Rosenthal & LaViolette se face vinovată de „malpraxis profesional, încălcare a datoriei legale și îmbogățire nejustificată” și că s-a angajat într-un „comportament inadecvat spre propriul beneficiu financiar, încălcând unele dintre cele mai importante principii ale relației avocat-client”, potrivit Agerpres.

„Procesul lui Johnny Depp început astăzi (marți — n.r.) reflectă poziția sa constantă împotriva practicilor sistemice de la Hollywood care își servesc propriile interese pe care speră că acest proces le va expune și le va pune capăt”, a spus avocatul lui Depp publicaţia pentru People.

Se pare că actorul acuză firma de avocatură că a conspirat cu fosta sa firmă de management financiar, The Management Group, să contracteze împrumuturi despre care actorul nu știa nimic și să le plătească folosind sumele provenite din drepturile aferente unor filme mai vechi. Johnny Depp a dat în judecată The Management Group solicitând daune în valoare de 25 de milioane de dolari.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter