Jojo – Într-o şedinţă foto neconvenţională

Publicat pe
Jojo – Într-o şedinţă foto neconvenţionalăJojo – Într-o şedinţă foto neconvenţională

Jojo a renunţat la rochiile sexy în favoarea unor ţinute cool şi hype pe care le-a purtat la şedinţa foto realizată pentru blog-ul său.

 

Piesele purtate de ea sunt create de designerul Alexander Wang pentru H&M, iar noua colectie a fost asteptata cu nerabdare de Jojo.

 

Două dintre brand-urile mele preferate şi-au dat mâna şi au creat o colecţie fabuloasă. Creatorii au reinterpretat elemente definitorii tinutelor în care obişnuim să facem sport si ne-au arătat cum putem să le . Noile item-uri definesc femeia puternică uşor rebelă, cu accente glam. Cu puţină imaginaţie, fiecare item poate fi uşor integrat într-o ţinută de zi şi poate deveni un veritabil statement', spune Jojo.

 

Vedeta de la Antena 1 este pasionată de fashion şi de tot ce ţine de industria de frumuseţe. Când esti fashion lover eşti la curent cu tot ce se întâmplă în piaţă.Visezi la perechea aceea perfectă de botine de pe catwalk, la tăieturile acelea simple si clasice, te inspiră unii designeri, unele tinute şi, la modul general, ştii ce colecţii urmează să apară', adaugă ea.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter