Jojo mai are o mare vedetă în familie

Publicat pe

De ceva vreme, familia Cătălinei Grama (Jojo) s-a mărit cu un nou membru: o căţeluşă pe nume Garbo, care îi stă alături de fiecare dată când actriţa se relaxează în grădina curţii sale.

Jojo

 

Mi-am dorit  întotdeauna să locuiesc la curte şi de ceva vreme visul mi s-a îndeplinit. Iar activitatea care mă relaxează foarte mult  este grădinăritul. Ajutată  de Achim, fiul meu, am profitat de vremea frumoasă de afară şi am început să lucrez la grădină. Am plantat panseluţe, anemone, primole', spune  actriţa Cătălina Grama- Jojo, pe care telespectatorii o pot vedea în curând, în cel mai nou sezon al emisiunii Serviciul Român de Comedie, intitulat Happy Show'.

 

Jojo

 

Pe lângă Achim , la înfrumuseţarea grădinii a participat şi Garbo, căţelul ei. Am găsit-o în fată porţii, într-o zi geroasă. Noi hrănim câinii din jurul curţii,  îi ştim pe toţi, dar ea a apărut într-o noapte, muşcată de alţi câini, murdară şi flămândă.  I-am pus numele Garbo, inspirată fiind de actriţa Greta Garbo, pentru că mi se părea că se comport  ca un divă  în ciuda faptului că este un câine maidanez. De  fapt şi de drept numele ei adevărat, cel trecut în carnetul veterinarului este Garbo Grama. Este blândă şi cea mai bună prietenă a lui Achim', spune Jojo.

 

Foto: Mihai Stetcu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter