Jon Hamm şi Jennifer Westfeldt se despart după 18 ani împreună

Publicat pe

După o relaţie de 18 ani, Jon Hamm, starul din serialul „Mad Man' şi Jennifer Westfeldt şi-au anunţat despărţirea, după o serie de zvonuri care dădeau ca iminentă această nouă ruptură la Hollywood.

 

Un motiv posibil ar putea fi distanţa la care cei doi s-au aflat în ultima perioadă, el stând mai mult pe coasta de vest, iar ea trăind la New York unde lucrează ca scenaristă.

 

Cei doi au dat publicităţii un comunicat care a fost publicat pe site-ul revistei People. „Cu o mare tristeţe am hotărât să ne despărţim, după 18 ani de dragoste şi viaţă împreună. Vom continua să ne susţinem unul pe altul în toate felurile posibile'.

 

Jon Hamm şi Jennifer Westfeldt au fost văzuţi ultima dată împreună în luna iunie, după care ştirile legate de separarea lor s-au înmulţit. În urmă cu câteva luni, actorul a terminat o cură de dezintoxicare după ce a avut probleme cu alcoolul.

 

Foto: Hepta

 

Jon Hamm şi Jennifer Westfeldt se despart după 18 ani împreunăJon Hamm şi Jennifer Westfeldt se despart după 18 ani împreună

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă