Jonathan Rhys-Meyers - Din nou probleme cu alcoolul

Publicat pe

După ce s-a logodit în luna decembrie cu iubita lui, Mara Lane, şi părea, în sfârşit, fericit, actorul irlandez Jonathan Rhys-Meyers a fost surprins într-o stare deplorabilă, semn că a început din nou să bea.

jonathan2

 

Cu un aspect neglijent, actorul tocmai îşi cumpărase 2 sticle de vodkă şi bea din una dintre ele pe străzile Londrei. Imaginile au fost extrem de elocvente, din sex-simbolul de odinioară rămânând doar o amintire.

 

Protagonistul serialului „The Tudors', actorul distribuit de Woody Allen în pelicula „Match Point' se luptă cu dependenţa de alcool de 10 ani, internându-se în repetate rânduri în centre de dezintoxicare.

 

A avut probleme cu poliţia din cauza alcoolului, a făcut scandal pe aeroporturi, iar în 2011 a ajuns la urgenţă, fiind suspectat de tentaivă de suicid.

 

Din păcate, problemele lui Jonathan cu alcoolul au legătură cu familia actorului, mama lui murind la vârsta de 50 de ani din cauza dependenţei de alcool. Se pare ca acesta a fost momentul în care Jonathan a început să bea. „Eram în Thailanda cu filmare şi m-am simţit singur. Am început să beau', a declarat actorul.

 

Foto: Northfoto

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter