Juratul Radu Dumitrescu, detalii din culisele Masterchef: "Fiecare se crede mai bun decât ceilalți și..."

Publicat pe

Radu Dumitrescu este unul dintre cei trei jurați MasterChef și a oferit câteva detalii din culisele show-ului culinar ce revine în curând la PRO TV. Radu Dumitrescu a dezvăluit ce anume caută el la un concurent, ce înseamnă în opinia sa un fel de mâncare apreciat și pe ce criterii îi va departaja pe concurenții de la Masterchef.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Dumitrescu a acceptat provocarea MasterChef, cu gândul de a descoperi oameni pasionați de gătit, care pot pune și emoție în mâncare, nu doar ingrediente dintre cele mai bune. În plus, Radu Dumitrescu caută oameni asumați, care pot accepta criticile la fel de bine ca și aprecierile.

Juratul Radu Dumitrescu, detalii din culisele Masterchef: "Fiecare se crede mai bun decât ceilalți și..."Juratul Radu Dumitrescu, detalii din culisele Masterchef: "Fiecare se crede mai bun decât ceilalți și..."

Caut gust. Nu-mi plac formele fără fond. Caut copilărie și seriozitate, caut urban, dar și un sat uitat de lume, caut o bâtrână cu mâinile uitate de vreme, dar și un miros nou, contemporan, o Cosânzeană din 2021. Caut tot.

E greu, foarte greu. Fiecare are o personalitate aparte, fiecare acceptă mai greu sau mai ușor critici, fiecare se crede mai bun decât ceilalți și se simte nedreptățit, probabil. Caut să nu găsesc jumătăți de măsură și să respecte ce au promis că vor găti. Dacă-mi faci gogoși, sunt tare fericit, dar fă-le să-mi aduc aminte de ele mult timp de aici încolo. Fii onest și farfuria va fi la fel„, a declarat Radu Dumitrescu pentru libertateapentrufemei.ro.

„Mâncarea împrumută mereu din atitudinea celui care o pregătește, așa că să zâmbească de plăcere chiar și atunci când sunt mâinile arse”, mai spune juratul Masterchef.

Citește și: Reghe, prima reacție despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud: „Nu i-aș face așa ceva'

Citește și: S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Așa mă prinde Revelionul, căsătorită

Citește și: Nicoleta Dragne, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Bravo, ai stil!:„Dacă mai sunt în emisiune sau nu…’

De ce a acceptat Radu Dumitrescu să fie jurat Masterchef

„Am mai cochetat cu MasterChef și în trecut, dar nu a fost să fie. Este acum și mă bucur mult că a venit. Probabil acum a trebuit să vină. Ce-mi aduce? Nu știu, sper mulți followerși pe insta, așa că e momentul să o faceți și voi”, a mai declarat Radu Dumitrescu.

Cum se autodescrie Radu Dumitrescu, juratul Masterchef

„Sunt efectiv opusul a ceea ce înseamnă „vedetă' și nu fac nimic deosebit pentru a ieși în evidență. Am știut că ăsta e drumul meu, am muncit mult și multe ore zilnic, am încercat să fiu onest cu mine și cu toți cei din jurul meu.

Bucătăria mi-a dat o rigurozitate pe care, deși o urăsc, o apreciez pentru că, subliminal, mi-a dat puterea să fiu organizat în marea de creativitate free style care mă înconjoară. Sunt fericit unde sunt și probabil că aici mi-am propus să fiu. Habar nu am…”, a mai declarat juratul Masterchef pentru aceeași sursă.

Ce înseamnă succesul pentru Radu Dumitrescu de la Masterchef

„Am fost crescut să fiu un om bun (nu știu dacă îmi iese, dar eu încerc zilnic), să nu-mi clădesc succesul pe umilința altor oameni și să nu păcălesc. Când nu știu, să întreb, iar atunci când știu, să împart. Toate astea sunt în spatele succesului, când și dacă apare”, spune Radu Dumitrescu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter