Justin Bieber are încă inima frântă după despărţirea de Selena Gomez

Publicat pe

Deși a trecut aproape un an de la despărțirea sa oficială de Selena Gomez, Justin Biber declară că are inima frântă și că se gândește în continuare la cântăreață.

 

,,Îmi place să fiu îndrăgostit și să stau îmbrățișat alături de persoana iubită și îmi plac toate lucrurile drăguțe pe care le implică o relație. Dar am inima frântă și o sa aștept o perioadă pentru a o lăsa să se vindece”, declară cântărețul.

 

Astfel, până își revine complet după despărțierea de Selena, Justin dorește să ramănă single. ,,În ultima perioadă m-am distanțat mult de prieteni și petrec destul de mult timp singur”, adaugă artistul.

 

Relația dintre cei doi artiști a fost una destul de agitată de-a lungul timpului, dar de fiecare dată când se despărțeau, se împăcau la loc. Mai mult, cântăreața are și piese scrise special despre relația ei cu Justin Bieber.

 

Bieber a fost văzut în ultima perioadă în compania lui Kendall Jenner, dar cei doi au declarat în repetate rânduri că sunt doar prieteni.
 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

 

Justin Bieber are încă inima frântă după despărţirea de Selena GomezJustin Bieber are încă inima frântă după despărţirea de Selena Gomez
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter