Justin Bieber e gelos pe Hailey Baldwin. Ce i-a cerut artistul logodnicei lui

Publicat pe de Oana Pantazi

S-au logodit recent și totul părea a fi lapte și miere, dar… Justin Bieber e gelos pe Hailey Baldwin și în special pe trecutul ei, din care face parte și Shawn Mendes, fosta idilă al viitoarei sale soții, așa că artistul a luat măsuri!

Justin Bieber e îndrăgostit până peste cap de Hailey Baldwin... Dar e și foarte gelos!

Justin Bieber e îndrăgostit până peste cap de Hailey Baldwin… Dar e și foarte gelos!

Recent, Justin Bieber și Hailey Baldwin au surprins pe toată lumea cu logodna lor neașteptată, pe care artistul a ținut să o anunțe pe Instagram, prin intermediul unei declarații emoționante. Ce nu s-a văzut în spatele cuvintelor pline de iubire? Faptul că Justin Bieber e gelos pe Hailey Baldwin și nu s-a sfiit să-i arate acest lucru… Artistul i-a cerut logodnicei sale să șteargă de pe contul ei de Instagram toate postările cu ea și artistul Shawn Mendes, de la Met Gala, iar ea s-a conformat imediat.

Hailey Baldwin și Shawn Mendes, la Met Gala 2018. Fotografia din cauza căreia Justin Bieber a luat foc!

Hailey Baldwin și Shawn Mendes, la Met Gala 2018. Fotografia din cauza căreia Justin Bieber a luat foc!

Shawn și Hailey și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu la Met, iar atunci au apărut zvonuri că cei doi se întâlnesc. Dat fiind că acest lucru se întâmpla la începutul lunii mai, e clar că nu a fost decât o idilă între ei, pentru că, în iunie, faimosul model și Justin Bieber erau deja împreună, iar recent cei doi s-au logodit. Shawn se bucură pentru Hailey și Justin și a spus că îi iubește pe amândoi, dar Justin nu vrea să-și asume niciun risc', a declarat o sursă pentru Life & Style. „Justin vrea să ducă relația cu Hailey un pas mai departe, dar nu poate face asta decât dacă are siguranța că ea nu se gândește la altcineva.' Între timp, artistul s-a convins de sentimentele pe care i le poartă iubita lui, fiindcă deja a cerut-o de soție. Pe 10 iulie, după ce s-au întors din călătoria lor romantică din Bahamas, Justin le-a dat fanilor săi marea veste, dar nu a menționat când va avea loc nunta.

Justin Bieber și Selena Gomez s-au împăcat la începutul acestui an. În luna martie, cei doi s-au despărțit, iar în iulie artistul deja era logodit cu Hailey Baldwin.

Justin Bieber și Selena Gomez s-au împăcat la începutul acestui an. În luna martie, cei doi s-au despărțit, iar în iulie artistul deja era logodit cu Hailey Baldwin.

Ștergerea din social media a pozelor cu Shawn a fost pentru Hailey un mod de a-și dovedi loialitatea. Și nu a avut nicio problemă să apese tasta delete, a mai declarat sursa din anturajul celor doi îndrăgostiți. Nu putem să nu ne întrebăm ce i-a cerut Hailey iubitului ei, pentru că, la începutul acestui an, și el era într-o relație romantică, și nu cu oricine, ci cu marea lui iubire, Selena Gomez, de care s-a despărțit nu o dată… Iar dacă modelului i-a fost ușor să șteargă pozele cu bărbatul cu care a trăit o scută idilă – pentru o relație nici nu ar fi avut timp! –, oare cum va scăpa Justin de tatuajul imens de pe mână, care o înfățișează pe Selena, aflat doar un pic mai sus de locul unde va purta verigheta?

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă