Justin Bieber e gelos pe Hailey Baldwin

S-au logodit recent și totul părea a fi lapte și miere, dar… Justin Bieber e gelos pe Hailey Baldwin și în special pe trecutul ei, din care face parte și Shawn Mendes, fosta idilă al viitoarei sale soții, așa că artistul a luat măsuri!

Justin Bieber e îndrăgostit până peste cap de Hailey Baldwin... Dar e și foarte gelos!

Justin Bieber e îndrăgostit până peste cap de Hailey Baldwin… Dar e și foarte gelos!

Recent, Justin Bieber și Hailey Baldwin au surprins pe toată lumea cu logodna lor neașteptată, pe care artistul a ținut să o anunțe pe Instagram, prin intermediul unei declarații emoționante. Ce nu s-a văzut în spatele cuvintelor pline de iubire? Faptul că Justin Bieber e gelos pe Hailey Baldwin și nu s-a sfiit să-i arate acest lucru… Artistul i-a cerut logodnicei sale să șteargă de pe contul ei de Instagram toate postările cu ea și artistul Shawn Mendes, de la Met Gala, iar ea s-a conformat imediat.

Hailey Baldwin și Shawn Mendes, la Met Gala 2018. Fotografia din cauza căreia Justin Bieber a luat foc!

Hailey Baldwin și Shawn Mendes, la Met Gala 2018. Fotografia din cauza căreia Justin Bieber a luat foc!

Shawn și Hailey și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu la Met, iar atunci au apărut zvonuri că cei doi se întâlnesc. Dat fiind că acest lucru se întâmpla la începutul lunii mai, e clar că nu a fost decât o idilă între ei, pentru că, în iunie, faimosul model și Justin Bieber erau deja împreună, iar recent cei doi s-au logodit. Shawn se bucură pentru Hailey și Justin și a spus că îi iubește pe amândoi, dar Justin nu vrea să-și asume niciun risc', a declarat o sursă pentru Life & Style. „Justin vrea să ducă relația cu Hailey un pas mai departe, dar nu poate face asta decât dacă are siguranța că ea nu se gândește la altcineva.' Între timp, artistul s-a convins de sentimentele pe care i le poartă iubita lui, fiindcă deja a cerut-o de soție. Pe 10 iulie, după ce s-au întors din călătoria lor romantică din Bahamas, Justin le-a dat fanilor săi marea veste, dar nu a menționat când va avea loc nunta.

Justin Bieber și Selena Gomez s-au împăcat la începutul acestui an. În luna martie, cei doi s-au despărțit, iar în iulie artistul deja era logodit cu Hailey Baldwin.

Justin Bieber și Selena Gomez s-au împăcat la începutul acestui an. În luna martie, cei doi s-au despărțit, iar în iulie artistul deja era logodit cu Hailey Baldwin.

Ștergerea din social media a pozelor cu Shawn a fost pentru Hailey un mod de a-și dovedi loialitatea. Și nu a avut nicio problemă să apese tasta delete, a mai declarat sursa din anturajul celor doi îndrăgostiți. Nu putem să nu ne întrebăm ce i-a cerut Hailey iubitului ei, pentru că, la începutul acestui an, și el era într-o relație romantică, și nu cu oricine, ci cu marea lui iubire, Selena Gomez, de care s-a despărțit nu o dată… Iar dacă modelului i-a fost ușor să șteargă pozele cu bărbatul cu care a trăit o scută idilă – pentru o relație nici nu ar fi avut timp! –, oare cum va scăpa Justin de tatuajul imens de pe mână, care o înfățișează pe Selena, aflat doar un pic mai sus de locul unde va purta verigheta?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro