Justin Bieber e îndrăgostit până peste cap de Hailey Baldwin. Declarația care a devenit virală pe internet

Publicat pe de Oana Pantazi

Zilele trecute, o poză devenită virală pe internet i-a făcut pe fanii lui Justin Bieber să creadă că artistul s-a logodit. Inelul de pe degetul lui Hailey  nu lăsa loc de îndoială. Și iată că artistul i-a făcut o declarație senzațională iubitei lui pe Instagram, lămurind misterul. Justin Bieber e îndrăgostit până peste cap de Hailey Baldwin și e gata să o ia de soție!

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit. Artistul i-a oferit iubitei sale un inel uriaș.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit. Artistul i-a oferit iubitei sale un inel uriaș.

Recent, o fotografie în care apar cei doi îndrăgostiți a făcut ocolul internetului, și asta doar pentru că pe degetul inelar al lui Hailey Baldwin, iubita lui Justin Bieber, trona un inel imens care părea a fi un solitaire, așadar cu toții au tras concluzia că cei doi s-au logodit. Până azi, niciunul dintre ei nu a reacționat, însă artistul le-a făcut fanilor săi o surpriză postând pe contul său de Instagram o adevărată declarație de dragoste pentru iubita lui, în care recunoaște și că s-au logodit. Acum, toată lumea știe care sunt intențiile lui și nimeni nu mai are nicio îndoială că Justin Bieber e îndrăgostit până peste cap de Hailey Baldwin. Iată mesajul:

„Mă gândeam să aștept puțin până să vorbesc despre asta, însă vorbele circulă repede, așadar o spun direct: Hailey, iubesc atât de muuuult totul la tine! Sunt decis să-mi petrec toată viața încercând să descopăr fiecare părticică a ta, iubindu-te cu răbdare și cu bunătate. Promit să-mi conduc familia cu onoare și integritate, lăsându-l pe Iisus, prin intermediul Sfântului Duh, să ne ghideze indiferent de deciziile pe care le vom lua', a scris Justin pe contul său de Instagram, unde a postat mai multe fotografii cu ei doi. „Inima mea  este COMPLET și ÎN ÎNTREGIME a ta și te voi pune ÎNTOTDEAUNA pe primul plan! Ești iubirea vieții mele, Hailey Baldwin, și nu aș fi vrut să mi-o petrec cu altcineva'.

Justin Bieber e îndrăgostit până peste cap de Hailey Baldwin.

Justin Bieber e îndrăgostit până peste cap de Hailey Baldwin.

„Mă faci să fiu mult mai bun'

După care a continuat: „Mă faci să fiu mult mai bun și ne completăm atât de bine unul pe celălalt!!! Abia aștept să înceapă cea mai bună parte a vieții noastre! Este amuzant, pentru că, acum, cu tine totul pare să aibă sens. Sunt atât de entuziasmat și pentru faptul că frățiorul și surioara mea vor avea drept model încă o căsnicie stabilă și sănătoasă și își vor dori una la fel!!! Sincronizarea divină este literalmente perfectă, ne-am logodit în a șaptea zi a lunii a șaptea – numărul șapte este numărul perfecțiunii spirituale, e adevărat, caută pe Google! Nu e asta o nebunie? Apropo, nu am plănuit asta, dar, Dumnezeule!, e o senzație extraordinară să simțim că avem viitorul asigurat. VOM FI ȘI MAI BUNI LA 70 DE ANI, IUBITO, DECI HAI SĂ PORNIM LA DRUM! Cel care își găsește o soție găsește un lucru bun și obține o FAVOARE de la Dumnezeu! Acesta este anul favorii!!!', și-a încheiat Justin declarația de dragoste pe care fanii lui au răsplătit-o cu mai mult de 9 milioane de aprecieri în nici 12 ore. Ce ar mai fi de spus decât că sperăm ca Justin să nu se răzgândească, așa cum a făcut-o de multe ori cu Selena. Ce-i drept, ei doi n-au fost niciodată logodiți…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter