Justin Bieber se gândește la o împăcare cu Selena Gomez

Publicat pe

Fiind prezent în emisiunea lui Ellen DeGeneres, artistul a recunoscut că nu își pierde speranța în ceea ce privește reluarea legăturii amoroase cu fosta iubită.

UNIVERSAL CITY, CA - AUGUST 7: (L-R) Selena Gomez and Justin Bieber in the audience during Teen Choice 2011 at the Gibson Amphitheatre on August 7, 2011 in Universal City, California. (Photo by Mark Davis/PictureGroup) /face to face - Germany, Austria, Switzerland, Luxemburg and Eastern European rights only -

Bieber a vorbit și despre momentele în care îi este aproape imposibil să nu se gândească la fosta vedetă Disney, o grămadă de lucruri amintindu-i de aceasta: E greu… Sunt o grămadă de lucruri care îmi amintesc de ea… Văd ceva la TV și-mi amintesc că obișnuiam să ne uităm împreună la acel lucru'.

 

De asemenea, cântărețul a confirmat zvonurile potrivit cărora anumite melodii de pe noul album ar fi fost inspirate de relația sa cu Gomez. Este vorba despre piesele What Do You Mean?', Mark My Words' și Sorry'.

 

Deși starul ia în calcul o împăcare, el nu exclude nici posibilitatea ca fiecare dintre ei să cunoască persoane extraordinare cu care să-și refacă viața.

 

Mai mult decât atât, acesta afirmă că ceea ce își dorește cel mai mult pentru Selena este ca aceasta să fie fericită.

 

Sursă foto: hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter