Justin Bieber vrea să închirieze Staples Center pentru a viziona “Star Wars” cu Selena Gomez

Publicat pe

Se pare că artistul canadian este foarte hotărât să-și recucerească fosta iubită.

Justin Bieber and girlfriend Selena Gomez stand on stage during the 2011 MuchMusic Video Awards in Toronto on Sunday, June 19, 2011. (AP Photo/The Canadian Press, Darren Calabrese)

Nu este prima dată când starul are planuri atât de ambițioase, în 2011, pe vremea când era încă într-o relație cu Selena, Bieber i-a oferit acesteia un cadou de Crăciun foarte special. Mai exact, acesta a închiriat Staples Center pentru a viziona împreună cu iubita sa filmul Titanic'.

 

Cel mai probabil, solistul vrea să îi reamintească fostei vedetei Disney de vremurile bune, gândindu-se că acesteia i-ar putea reveni sentimentele de altădată.

 

Deși pare greu de crezut, ideea lui Justin este și una foarte practică. Toate biletele de la cinema pentru cel mai nou film din seria Star Wars' s-au vândut, iar vizionarea producției într-un astfel de spațiu i-ar putea ajuta să scape de presă, reușind să rămână discreți.

 

Rămâne de văzut care va fi feedback-ul Selenei…

 

Sursă foto: northfoto.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter