Justin Timberlake și-a oprit concertul la insistențele unei fane. Ce anunț emoționant a făcut artistul!

Publicat pe de Oana Pantazi

În timp ce performa pe Detroit Little Caesars Arena, Justin Timberlake a fost surprins de insistențele unei fane care părea că are ceva important de transmis. Artistul și-a oprit concertul, fiind mai mult decât încântat să facă un anunț care a făcut sala să izbucnească în aplauze!

Justin Timberlake și-a întrerupt concertul de dragul unei fane.

Justin Timberlake și-a întrerupt concertul de dragul unei fane.

În timpul unui concert de-al său ce a avut loc la începutul acestei săptămâni, Justin Timberlake s-a oprit brusc, spre uimirea fanilor săi, care nu înțelegeau ce se petrece, și s-a îndreptat spre primul rând de spectatori, de unde a preluat un carton pe care era scris ceva. Misterul avea să se clarifice câteva clipe mai târziu – una dintre fanele sale, Darcell Baxtresser, a dorit neapărat ca artistul să fie cel care le dă tuturor vestea cea bună, și anume că „bebelușul Baxtresser urmează să se nască pe 1 noiembrie 2018'.

Justin nu numai că a citit bilețelul viitoarei sale fane, ci i-a dat viitorului copilaș și o poreclă care, cu siguranță, îl va însoți toată viața – „Baby Bax'. Imediat după aceea, fericita viitoare mămică a declarat pentru E! News: „Îl iubesc de când aveam 6 ani și, dacă mi-am dorit ca cineva din toată lumea asta să facă anunțul, el este acela'.

This was the most amazing, magical, unforgettable moment I have ever had in my life!!! My first love to announce my pregnancy was crazy!!! A truly special memory I will forever cherish!! Thank you!! ❤️ Justin Timberlake The Tennessee Kids #BabyBax #BestPregnancyAnnouncementEver #NoOneCanTopThat #JTisTheBest #MOTW #JustinTimberlake #ILoveHim #WorthEveryPenny

Publicată de Darcell Baxtresser pe 3 Aprilie 2018

Tinerei i-a venit ideea de a-și anunța familia și prietenii în acest mod inedit în momentul în care a ieșit cu prietene sale să petreacă o seară în oraș. În pofida faptului că nu avea de gând inițial să-și anunțe familia despre fericitul eveniment decât peste două săptămâni Baxtresser a considerat că nu poate exista un moment mai potrivit decât concertul lui Justin Timberlake și a zis să-și încerce norocul. Spre surpriza ei, artistul i-a depășit așteptările: „Speram să vadă biletul meu și, cel mult, să facă o poză cu el, dar nu m-am așteptat ca el, literalmente, să oprească show-ul, a declarat ea. Din păcate, Baby Bax' nu va primi numele artistului, dar, cine știe?, Justin i-ar putea deveni naș…

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter