Kamara are o fiică secretă, în vârstă de 22 de ani. Cum arată tânăra și ce relație au

Publicat pe

Kamara a recunoscut acum că mai are o fiică, din prima sa căsnicie. Dezvăluirile făcute în exclusivitate de artist i-au luat prin surprindere pe fanii lui. Se pare că tânăra este acum în vârstă de 22 de ani și este atrasă de lumea artistică. Cine este, de fapt, fiica secretă a lui Kamara?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kamara a dezvăluit, la Antena Stars. că Leon nu este singurul său copil. Cântărețul are și o fată, pe care a ținut-o ascunsă în toți acești ani. Ea se numește Sara și stă împreună cu iubitul ei, alături de care și lucrează. Kamara și fiica lui au o legătură foarte strânsă.

Se pare că tânăra de 22 de ani îi calcă pe urme tatălui ei celebru. Are înclinații artistice, fiind pasionată atât de fotografie, cât și de muzică. Sara și iubitul ei sunt colegi de facultate, iar Kamara a declarat acum că este foarte mândru de fiica din prima căsătorie.

Kamara are o fiică secretă, în vârstă de 22 de ani. Cum arată tânăra și ce relație auKamara are o fiică secretă, în vârstă de 22 de ani. Cum arată tânăra și ce relație au

Cine este fiica secretă a lui Kamara

Se pare că Sara are de gând să calce pe urmele cântărețului și să își construiască o carieră în arte. Însă, momentan nu este decisă în privința aceasta. Kamara dezvăluit că își iubește enorm fiica, la fel cum îl adoră și pe micul Leon.

„Eu mai am o fată din prima căsătorie, dar eram mai mic, aveam 23 de ani. o iubesc foarte mult. Ea locuiește cu iubitul ei, are 22 de ani. Sara își urmează pașii ei. Face foto video cu iubitul ei, că sunt în același an. Are veleități în muzică. Așteptăm să vedem pe ce drum o ia', a dezvăluit Kamara, la Antena Stars.

Citește și: Kamara, fratele lui Musty de la Survivor, îl face praf pe Zanni:”Este toxicitatea grupului!”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își vede copiii doar de două ori pe lună:„Dacă vor să stea la ta-su, atunci…!'

Citește și: Kamara, dezvăluiri despre fratele lui Musty, de la Survivor. Ce nu se vede, de fapt, la TV

Ce a trăit Kamara în copilărie. Poveste emoționantă

În aceeași emisiune, cântărețul a mărturisit cât de mult l-a schimbat venirea lui Leon pe lume. Nevoia celui mic de a fi îngrijit cu atenție i-a amintit de copilăria sa.

„Când a venit Leon m-a retrezit și mai mult la ce sunt. Pentru că de mic nu am avut timp pentru mine, eu i-am crescut pe frații mei mai mici. Tata a murit de tânăr. Eu aveam 7 ani, a trebuit să iau frâiele în mână. Mama se ducea la muncă. Așa că nu prea am avut copilărie”, a povestit Kamara.

Dup[ ce tatăl lui a murit, Kamara a fost nevoit să se maturizeze mai devreme. A preluat responsabilitățile casei și a lăsat în urmă bucuria copilăriei.

„Am prins secvențe de distracție, de copilărie. Făceam multe năzbâtii, dar odată cu faptul că tata a murit, s-au schimbat lucrurile și am mai avut o perioadă, dar am avut multe responsabilități și așa, ușor responsabilitățile au luat locul', a mai adăugat Kamara.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter