Karmen a presimțit problemele de sănătate ale mamei ei. Ce a visat fiica lui Adi Minune

Publicat pe

Karmen Simionescu a presimțit că mama ei va trece prin momente foarte grele! Fiica lui Adi Minune are o legătură specială cu mama ei și, prin urmare, înainte ca aceasta să fie operată de urgență în Turcia, Karmen a știut că se va întâmpla ceva rău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cati Simionescu a făcut un accident vascular și a fost operată de urgență în Turcia. Acum, soția lui Adi Minune este bine, dar familia ei s-a speriat îngrozitor, iar cea mai afectată de problemele mamei sale a fost Karmen. Cântăreața spune că are o legătură specială cu mama ei și de aceea a și presimțit că i se va întâmpla ceva rău.

Karmen a presimțit problemele de sănătate ale mamei ei. Ce a visat fiica lui Adi MinuneKarmen a presimțit problemele de sănătate ale mamei ei. Ce a visat fiica lui Adi Minune

„Înainte să se întâmple, am visat că ceva e în neregulă cu ea. I-am sunat în disperare pe amândoi, și pe mama și pe tata. Erau în pat și amândoi se simțeau rău. S-au gândit că e răceală, că poate au stat în curent, dar după s-a înrăutățit situația. (…)

În Turcia am fost alături de ea și pentru mine s-a simțit cel mai puternic impactul.

Am conștientizat poate cel mai tare dintre noi toți importanța sănătății și importanța timpului petrecut împreună. Eu sunt lipită de mama.

Nimic și nimeni nu poate să distrugă relația asta și legătura asta. De asta a fost și visul ăsta pe care l-am avut, pentru că noi avem o legătură dincolo de realitate.', a explicat Karmen Simionescu, într-o emisiune TV.

Cati Simionescu a confirmat spusele fiicei sale, că au o legătură specială și se simt reciproc dincolo de cuvinte.

Este pe aceeași lungime de undă cu mine. Noi avem aceeași energie. Adriana are aceeași energie cu tatăl ei', a completat Cati Simionescu.

Citește și: Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă.De ce nu și-a plătit datoriile la întreținere

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie.A recunoscut că suferă de o boală ce o face să pară însărcinată

Citește și: Gabriela Cristea, Deea Maxer și Simona Hapciuc, la „Mămici de pitici cu lipici’.Când începe noul sezon

De ce a fost operată Cati, soția lui Adrian Minune

Soția lui Adrian Minune, Cati Simionescu, s-a confruntat cu grave probleme de sănătate și a fost operată de urgență, într-un spital din Turcia.

Soția lui Adrian Minune s-a simțit rău mai multe zile la rând, motiv pentru care Cati Simionescu a mers la mai mulți medici, însă aceștia nu au constate o problemă majoră. După care, Cati a început să aibă arsuri în spatele capului.

Cati Simionescu s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis, gura amorțită, iar apoi totul se ducea în jos către mână și picior. În acele momente cumplite, soția lui Adrian Minune era singură acasă, așa că a sunat la 112 ea însăși.

Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat„, a mărturisit Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, potrivit spynews.ro.

Cati Simionescu a fost, drept urmare, transferată la un spital din Turcia, unde a fost operată de urgență. În urma intervenției chirurgicale, i s-a descoperit și un anevrism.

În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal', a mai adăugat aceasta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter