Kate Middleton a intrat în travaliu. Ducesa de Cambridge urmează să nască în scurt timp / VIDEO LIVE

Publicat pe

Kate Middleton a intrat în travaliu, ceea ce înseamnă că, în curând bebelușul regal se va naște. 

Informația a fost confirmată în această dimineață de Palatul Kensington, pe Twitter. Ducesa de Cambridge a ajuns deja la Spitalul St. Mary și a fost internată în aripa Lindo, unde i-a născut și pe ceialți copii ai săi.

Spitalul St. Mary are o semnificație deosebită pentru cuplul Kate Middleton – Prințul William, fiind locul unde ducesa i-a adus pe lume atât pe fiul lor, Prințul George, cât și pe Prințesa Charlotte.

Acum totul este numai o problemă de timp până ce se va naște cel de-al treilea copil al cuplului. Fiind vorba despre o a treia sarcină, cel mai probabil travaliul nu va fi unul îndelungat, așa că, până la finalul zilei, cei doi părinți își vor putea îmbrățișa bebelușul.

Până la această oră, nu se cunoaște oficial sexul cel de-al treilea copil al lui William și Kate.


Bebelușul regal va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după Prințul Charles, Prințul William (tatăl său), Prințul George și Prințesa Charlotte, frații săi mai mari.  În aceste condiții, Prințul Harry, în prezent al cincilea în ordinea succesiunii la tron, va trece pe locul șase.

Vestea nașterii celui de-al treilea bebeluș al lui Kate și William a venit la scurt timp după ce toată familia regală s-a întâlnit pentru cea de-a 92-a aniversare a Reginei Elizabeth. De la evenimentul încununat, sâmbătă seară, cu un concert susținut la Royal Albert Hall din Londra, Kate Middleton a a lipsit tocmai pentru că termenul în care trebuia să nască era foarte aproape.

FOTO: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter