Kate Moss – În vacanţă cu fostul iubit

Publicat pe

Aflată într-o perioadă dificilă cauzată de separarea de soţul său, Jamie Hince, Kate Moss a luat o decizie neaşteptată, ea plecând în vacanţă alături de Jefferson Hack, fostul iubit şi tatăl fiicei sale, Lila Grace.

 

kate2

Kate şi Jamie nu se mai înţeleg, zvonurile legate de divorţul lor fiind numeroase. Se pare că top modelul este extrem de gelos din cauza prieteniei lui Hince cu Lady Mary Char­te­ris, o tânără aristocrată, căsătorită, la rândul său. Apropierea celor doi a provocat crize de gelozie din partea lui Kate şi deterioarea căsătoriei sale.

 

Acum, tot ceea ce urmează este ca top modelul să intenteze divorţul. Însă până la aceasta, Kate a preferat să pună distanţă între ea şi Jamie, plecând în Canada alaturi de fiica ei, dar şi de tatăl acesteia, redactor-şef la „Dazed & Confu­sed'. Se pare că Jefferson Hack i-a fost de un real ajutor în ultima perioadă, ajutând-o să facă faţă problemelor pe care le are cu Jamie.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter