Kate Moss și fiica ei, pe același podium, în prezentarea Fendi de la Paris. De ce boală suferă Lila Moss

Publicat pe

Kate Moss și fiica ei, Lila Moss, au defilat pe același podium la Paris Fashion Week, în prezentarea colecției de primăvară-vară a brandului Fendi. Lila are 18 ani, îi seamănă leit mamei sale, iar boala de care suferă nu o împiedică să-și exercite pasiunea pentru modelling.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În prezentarea Fendi au mai defilat Demi Moore (58 de ani), Naomi Campbell (50 de ani), Bella Hadid (24 de ani) și Cara Delevingne (28 de ani). Kate Moss și fiica ei au atras toate privirile și toată lumea este de acord că Lila va avea mare succes în modelling, poate chiar peste cel al mamei sale.

Kate Moss și fiica ei, pe același podium, în prezentarea Fendi de la Paris. De ce boală suferă Lila MossKate Moss și fiica ei, pe același podium, în prezentarea Fendi de la Paris. De ce boală suferă Lila Moss

Kate Moss deține propria sa agenție de modelling, Kate Moss Agency, în cadrul căreia spune că tratează tinerele modele de parcă ar fi copiii ei. Lila este unica fiică a modelului și a fostului ei soț, CEO-ul și co-fondatorul companiei Dazed Media, Jefferson Hack (49 de ani).

Lila Moss este o adolescentă care își ia rolul în serios. Îi seamănă leit mamei, iar Kate Moss are de ce să fie mândră. Foarte mulți critici de modă i-au admirat talentul, seriozitatea și determinate, fiind de părere că ar putea chiar sa-și întreacă mama.

Lila Moss este imaginea colecției Marc Jacobs Beauty, și a apărut în prim plan pe reviste precum V sau Daze. De asemenea, pe când avea doar 13 ani a apărut pe coperta revistei Vogue Italia.

În vara anului trecut, într-un interviu oferit publicației online The Kit, Lila a dezvăluit că are diabet. Întrebată care este un lucru pe care oamenii nu-l știu despre ea, a răspuns: „Cred că nu sunt mulți cei care știu că am diabet. Nu este vizibil din exterior, deci nimeni n-ar avea de unde să știe. Am tipul 1'.

Ce sfaturi a primit Lila Moss de la mama ei

Într-un interviu oferit după lansarea primei sale campanii cu Marc Jacobs, Lila a vorbit despre ce a sfătuit-o Kate înaintea ședinței foto. „Mi-a zis: „Ascultă și fă ceea ce ți se spune”. A fost o experiență intimidantă, dar minunată pentru că știam că pot avea încredere în Marc și în întreaga echipă.

Cred că cel mai bun sfat pe care mi l-a oferit mama vreodată a fost să muncesc din greu, să fiu politicoasă cu toți cei pe care-i întâlnesc și să mă asigur că sunt confortabilă cu ceea ce fac.', a spus Lila Moss, potrivit unica.ro.

Citește și:

Demi Moore, de nerecunoscut la 58 de ani. Cum a apărut la show-ul Fendi de la Paris Fashion Week

Actorul Tim Robbins divorțează de soția româncă, mai tânără cu 30 de ani. Cine este Grațiela Brâncuși

Christina Perri, mesaj sfâșietor după ce și-a pierdut fetița: „S-a născut tăcută”

Cum a caracterizat-o Marc Jacobs pe Lila Moss

„Frumusețea, calmul, răbdarea și bunătatea Lilei au făcut acest proiect chiar mai special decât mi-aș fi imaginat. Ea a intrat în fiecare personaj fără efort și cu grație. Mulțumesc, Lila, că ai făcut parte din acest proiect extrem de special și va mulțumesc, Kate Moss și Jefferson Hack, pentru că ne-ați permis privilegiul de a lucra cu fiica voastră frumoasă!’, preciza designerul Marc Jacobs în momentul în care a început colaborarea cu Lila.

De un singur lucru îi este teamă lui Kate Moss, după cum a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia.

Kate este îngrozită ca nu cumva Lila să ajungă o petrecăreață fără leac, cum a fost ea. În fiecare zi îi repetă fetei cât de frumoasă ar fi fost viața ei la 20, la 30 de ani, dacă nu ar fi mers la atâtea petreceri și nu ar fi băut atât de mult. Nu pune presiune pe Lila să nu se apuce de droguri sau alcool, știe că poate obține efectul contrar dacă îi interzice, dar îi tot explică cât de nefericită devenise din cauza atâtor nopți pierdute și câți bani a pierdut’, a relatat o sursă din anturajul lui Kate Moss. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter