Actorul Tim Robbins divorțează de soția româncă, mai tânără cu 30 de ani. Cine este Grațiela Brâncuși

Publicat pe

Zilele trecute, Tim Robbins a depus documentele prin care solicită divorţul de soția lui, Ioana Graţiela Brâncuşi. Actorul laureat cu premiul Oscar și românca mai tânără cu 30 de ani s-au cunoscut în 2016.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Puțină lume a știut că Tim Robbins este căsătorit cu o româncă și, în cei aproape cinci ani de relație, Ioana Grațiera Brâncuși a preferat să păstreze discreția.

Actorul Tim Robbins divorțează de soția româncă, mai tânără cu 30 de ani. Cine este Grațiela BrâncușiActorul Tim Robbins divorțează de soția româncă, mai tânără cu 30 de ani. Cine este Grațiela Brâncuși

Conform Daily Mail, cei doi s-au cunoscut în 2016, când Graţiela a devenit coordonator de marketing la compania lui de teatru The Actors Gang. Ulterior, au fost văzuţi de mai multe ori în public, însă actorul nu a oferit niciodată detalii despre relaţia lui cu românca și toată lumea a crezut că este vorba despre o colaborare profesională.

Tim și Grațiela au apărut prima dată în public în 2018, la premiera serialului HBO produs de Robbins, Here and Now, dar nu se știa că sunt un cuplu. Un an mai târziu, românca a fost văzută purtând un inel cu diamant la premiera filmului Dark Watres.

Citește și:

Ce face Mircea Radu după ce și-a dat demisia din TVR. A plecat din țară și ține un jurnal pe Facebook

Demi Moore, de nerecunoscut la 58 de ani. Cum a apărut la show-ul Fendi de la Paris Fashion Week

Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, a fost cerută în căsătorie: „Te iubesc pentru totdeauna'

Câteva săptămâni mai târziu, Tim și Grațiela au mers la un meci de hochei, alături de unul dintre fiii lui Robbins, Miles, și de nepoatele actorului, dar pentru că ea lucra pentru el s-a crezut că sunt buni prieteni.

Doar prietenii foarte apropiați au știut că s-au căsătorit în secret și anunțul divorțului a venit ca o surpriză pentru mulți dintre fanii actorului laureat cu Oscar.

Tim Robbins s-a iubit 23 de ani cu Susan Sarandon

Grațiela Brâncuși are aproximativ aceeași vârstă cu băieții ei vitregi, fiii lui Tim Robbins: Jack Henry, 31 de ani, și Miles Guthrie, 28 de ani, din relația de 23 de ani cu Susan Sarandon.

Tim Robbins şi Susan Sarandon (74 ani) nu s-au căsătorit niciodată, iar relaţia dintre cei doi s-a încheiat în 2009, spre dezamăgirea actriţei care preciza mă opreau oamenii pe stradă şi îmi spuneau că li se rupe sufletul din cauza despărţirii noastre. Ce puteam să le spun? Mai ales când eu am suferit cel mai mult dintre toţi, fiind implicată în mod direct„.

Tim Robbins a devenit celebru graţie rolului din „Închisoarea îngerilor”, însă a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar graţie rolului Dave Boyle din pelicula „Mystic River” şi a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun regizor graţie peliculei „Dead Man Walking” din 1995.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter