Kate și William: 10 lucruri pe care nu le știai despre palatul în care locuiesc

Publicat pe

Hello Magazine a făcut o listă cu zece lucruri neştiute despre Palatul Kensington în care locuiesc Ducele şi Ducesa de Cambridge.

 

Ducele si Ducesa de Cambridge

 

1. Prietenii lui Kate au declarat pentru Hello Magazine că Ducesa a ales diverse nuanţe de crem şi alb atât pentru pereţi, cât şi pentru perdele. Deloc surprinzător, având în vedere că viitoarea reginăe fotografiată des în outfit-uri în nuanțe alb și crem…

 

2. Apartamentul în care locuiesc Kate şi William a fost reşedinţa prinţesei Margaret şi a soţului ei, lordul Snowdon. Iniţial avea 30 de încăperi, însă în urma modificărilor cerute de Kate şi William reşedinţa regală a rămas cu doar 20 de camere.

 

 

Palatul Kensington

 

3. Potrivit apropiaţilor lui Kate, citaţi de Hello Magazine, Kate a cumpărat pentru canapele blănuri false produse de John Lewis Svetlana, un brand britanic. De asemenea, Kate a fost surprinsă de paparazzi cumpărând covoare din Chelsea şi făcând o adevărată provizie de farfurii de la Zara Home, unul dintre brand-urile ei preferate.

 

4. Noua casă a cuplului regal are trei bucătării – una se află la parter şi e destinată membrilor familiei regale, iar restul sunt la etaj şi sunt folosite de către servitori. Kate şi William au și un bucătar la dispoziția lor, însă e ştiut faptul că Ducesa de Cambridge e, la rândul ei, foarte pasionată de gătit.

 

5. Kate, care are o diplomă în Istoria Artei, nu a avut probleme prea mari în alegerea mobilierului. Prietenii Ducesei le-au spus redactorilor Hello Magazine că aceasta s-a inspirat şi din vizita pe care a făcut-o acasă la cuplul regal al Danemarcei. În urma acestei vizite i-a venit ideea de-a combina elemente vintage cu elemente de design modern.

 

 

george1Printul George pe treptele Palatului Kensington

 

6. William şi Kate au împrumutat obiecte de mobilier unicat din Colecţia Regală. Aceasta e păstrată sub cheie, în subsolul Palatului Buckingham.

 

7. Cei doi au dressing-uri şi băi separate.

 

8. Casa are cinci săli de recepţie, trei dormitoare pentru oaspeţi (cu băi şi dressing-uri) şi un mini-apartament pentru micul prinţ George. În mini-apartamentul prinţului George există şi o cameră special amenajată pentru Jessie, dădăca lui.

 

9. Deşi are peste 300 de ani, Palatul Kensington a fost dotat cu accesorii moderne. Astfel, Kate şi William au sistem de încălzire prin pardoseală, wi-fi criptat, un video-proiector şi o cameră de panică, în care se pot refugia în cazul unui eveniment neprevăzut. Înainte să fie renovat, palatul avea la subsol şi o cameră obscură care a fost folosită de lordul Snowdon. După renovări, însă, spaţiul a fost regândit astfel încât să permită amenajarea unei spălătorii, a unui beci şi a unei zone în care servitorii să îşi poată bea cafeaua.

 

10. Mai mult de 100 de electricieni, instalatori şi zidari au fost implicaţi în proiectul de modernizare a Palatului Kensington. Printre modificările aduse s-au numărat îndepărtarea azbestului din acoperiş şi a vopselei cu plumb, considerate periculoase.

 

Gabriela B. Foto: Northfoto

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter