Kate şi William nu vor să audă de noua iubită a Prinţului Harry

Publicat pe

Prinţul Harry va împlini peste câteva zile 30 de ani şi se pare că şi-a găsit o nouă prietenă, care nu este însă şi pe placul familiei sale.

 

Cea care i-a trezit interesul prinţului este actriţa britanică Jenna Coleman, în vârstă de 29 de ani, pe care Harry a cunoscut-o în primăvara acestui an. După despărţirea de Cressida Bonas, cel mai dorit prinţ al momentului s-ar putea implica astfel într-o nouă relaţie, care se anunţă extrem de controversată.

 

Harry s-ar fi îndrăgostit imediat de frumoasa Jenna cu care ar fi păstrat legătura, în ciuda numeroaselor angajamente şi călătorii pe care le-a avut în aceasta vară.

 

Potrivit revistei Star Magazine, Kate şi William, care au fost mereu alături de Harry, nu îl susţin însă şi acum, nefind de acord cu această relaţie.

 

Cunoscută pentru rolul din serialul Doctor Who', Jenna Coleman are un trecut care nu poate fi acceptat de familia regală. Ea a pozat topless şi a fost protagonista unor scene de sex şi nu pare să vrea să renunţe la anumite roluri doar pentru a fi pe placul familiei regale.

 

Harry şi Jenna ar putea totuşi să aibă o şansă, ţinând cont că şi Kate Middleton este o fată obişnuită, iar în Suedia, Prinţul Carl Philip s-a căsătorit anul acesta cu Sofia Hellqvist, o fostă vedetă de reality show.

 

Foto: Hepta

 

Kate şi William nu vor să audă de noua iubită a Prinţului HarryKate şi William nu vor să audă de noua iubită a Prinţului Harry

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter