Kate şi William se pregătesc de călătorie

Publicat pe

În această primăvară, Prinţul William şi Kate Middleton vor face o călătorie în Bhutan, un mic regat bhudist aflat la poalele Munţilor Himalaya.

 

Este o adevărată tradiţie pentru familia regală britanică să viziteze această zonă, iar Palatul Kensington a confirmat deja această deplasare.

 

Pentru Kate şi William, acesta este primul turneu important după ce au devenit parinti a doua oara si dupa ce au vizitat Australia si Noua Zeelandă în 2014, călătorie în care l-au avut cu ei şi pe Prinţul George.

 

Nu se ştie deocamdată dacă cuplul va călători în compania celor doi copii ai lor, un astfel de voiaj fiind extrem de obositor pentru George şi Charlotte, însă nici o despărţire prea lungă de cei doi nu ar fi, cu siguranţă, de dorit.

 

Kate şi William vor completa astfel lista reprezentanţilor monarhiei britanice care au vizitat de-a lungul timpului această zonă.

 

Regina Elisabeta a II-a, de pildă, a călătorit pentru prima data în India în 1961 când a avut ocazia să se întâlnească cu Indira Gandhi. În 1996, aici ajungeau Prinţul Charles şi Prinţesa Diana a căror casătorie era pe sfârşite.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Kate şi William se pregătesc de călătorieKate şi William se pregătesc de călătorie

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter