Kate, William, George şi… Lupo – Portret de familie

Publicat pe

Prinţul George, fiul Prinţului William şi al Ducesei de Cambridge şi al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a crescut.  Are acum 8 luni, iar părinţii săi au ţinut să realizeze cu această ocazie un portret de familie.

 

 Ducesa de Cambridge, Printul William, Printul George si Lupo

 

 

Sedinţa foto a avut loc la Palatul Kensington, iar fortografia care a înduişat întrega lumea îl surprinde pe micuţ în braţele mamei sale. Acesta se uită cu mare atenţie la  câinele familiei, cockerul spaniol Lupo aflat în braţele lui William, dovadă că între ei s-a legat o puternică prietenie.

 

Cei patru stau la fereastra unei camere, dând astfel impresia unei familii obişnuite. În timp ce George poartă un pulover personalizat, iar William o cămaşă bleu cu mânecile întoarse, Kate arată extraordinar de bine în sacoul ei nude. Ducesa a primit  numai laude şi pentru felul în care îi stă părul.

 

Fotografia realizată de Jason Bell, acelaşi care a făcut şi fotografiile de botez ale prinţului este prima după botezul lui George pe care Kate şi William o fac publică, chiar înainte ca micuţul să plece în prima lui călătorie peste hotare. Astfel, George urmează să îşi însoţească părinţii în turneul oficial din Australia şi Noua Zeelandă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter