Kate Winslet nu mai vrea sa apara goala in filme

Publicat pe

Kate Winslet nu mai vrea sa apara goala in filme

Kate Winslet nu mai vrea sa apara goala in filme

Vedeta din ‘All the King’s Men' a martusisit recent ca a avut parte de mult prea multe scene de film in care a aparut nud si ca isi doreste alte tipuri de roluri.

Vremurile nuditatii au cam trecut pentru mine. Am doi copii, nu mai pot continua asa. E destul de stanjenitor sa mai fac asta acum', a spus actrita.

Intr-un intreviu pentru revista Culture, publicata in marea Britanie, Kate Winslet s-a referit la Little Children' ca fiind un film dificil, care la citirea scenariului a facut-o sa se gandeasca la multitudinea scenelor nud, insa a acceptat rolul, care i-a placut in mod special.

Despre momentul in care a filmat goala stand deasupra unei masini de spalat spune ca n-ar fi putut sa faca fata fara sa fi ras mult, fara sa fi incercat sa se distreze.

Insa, acum e timpul pentru altceva, care s-o puna in valoare si care sa-i permita sa isi demonstreze talentul si fara sa dezbrace, crede Winslet.

Anca Macoviciuc.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter