Katy Perry şi Orlando Bloom – Mai mult decât prieteni?

Publicat pe

Prezenţi la Gala Globurilor de Aur, Katy Pery şi Orlando Bloom au părut extrem de apropiaţi şi nu puţini au fost cei care s-au gândit că cei doi ar putea forma unul dintre cele mai hot cupluri ale acestui an. 

 

Chimia dintre ei a fost vizibilă mai ales la evenimentul after-party organizat de Weinstein Company & Netflix Golden Gloves. Astfel, fotografii i-au surprins unul lângă altul zâmbind, şoptindu-şi la ureche şi ţinându-se de mâna şi lăsând mai degrabă impresia unui flirt.

 

În seara respectivă, Katy Perry era cu adevărat irezistibilă, artista purtând o rochie roz, cu decolteu, semnată Prada, şi fiind toată numai un zâmbet.

 

Cât despre Orlando, singur după despărţirea de Miranda Kerr, acesta a fost extrem de elegant într-un costum negru şi nu părea să poată rezista farmecului lui Katy.

 

Un martor a mărturisit că actorul i-ar fi luat telefonul pentru a scrie un mesaj, iar cei doi au făcut mai multe fotografii împreună.

 

Foto: Northfoto

 

 

Katy Perry şi Orlando Bloom – Mai mult decât prieteni?Katy Perry şi Orlando Bloom – Mai mult decât prieteni?
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter