Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick: 27 de ani de căsătorie

Publicat pe

Printre atâtea mariaje care se destramă aproape zilnic la Hollywood, există şi unele care rezistă, dragostea fiind la fel de puternică ca în prima zi. Este şi cazul cuplului Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick care au sărbătorit 27 de ani de căsătorie.

 

kyra1

Actorul a fost cel care a ţinut să marcheze evenimentul publicând o fotografie cu Kyra, care pare că nu s-a schimbat foarte mult. Sărbătorim 9855 de zile de căsătorie', a fost mesajul care a însoţit imaginea cu soţia sa, surprinsă pe o bancă într-un parc.

 

kyra2

 

Imediat, Kevin a mai publicat o fotografie, cu ei în ziua nunţii, scriind: V-am spus că se împlinesc 1404 de săptămâni de când ne-am căsătorit?'.

 

Drept hashtag, actorul a ales expresia LikeFineWine', sugerând că mariajul lor este precum vinul, cu atât mai special cu cât timpul trece.

 

Cei doi s-au cunoscut in 1988, pe când jucau împreună pentru Lemon Sky', s-au căsătorit în acelaşi an şi au împreună doi copii: Travis (26) şi Sosie (23).

 

Dragostea lor este atât de puternică, încât îşi fac periodic declaraţii de dragoste, iar unele ajung şi pe Instagram.

 

Foto: Instagram

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter