Kevin Spacey este investigat din nou de poliție, pentru alte trei acuzații de agresiune sexuală!

Publicat pe de Oana Pantazi

Trei noi acuzații de agresiune sexuală planează asupra faimosului actor, iar Kevin spacey este investigat din nou de poliție. Încet, dar sigur, starul anilor 90 se pregătește să părăsească ușa cinematografiei mondiale pe ușa din dos…

Kevin Spacey este investigat din nou de poliție, pentru alte trei acuzații de agresiune sexuală!

Kevin Spacey este investigat din nou de poliție, pentru alte trei acuzații de agresiune sexuală!

Are două premii Oscar şi o carieră prodigioasă, însă, în ultimul timp, toate acestea par să nu mai conteze după ce Kevin Spacey a fost acuzat de hărţuire sexuală şi a recunoscut că este gay. Actorul s-a transformat, peste noapte, din star de cinema în abuzator pedofil şi e pe cale să fie rejectat din Cetatea Filmului direct în gura hâdă a uitării… Ziua în care la Hollywood s-a declanşat „avalanşa Harvey Weinstein avea să-i fie fatidică actorului Kevin Spacey, devenit victimă colaterală a celui mai mare scandal sexual de peste Ocean din ultimele decenii. Motivate sau nu, nenumărate vedete au povestit agresiunile la care au fost supuse de-a lungul timpului de factori decidenţi din Cetatea Filmului, în principal pentru a obţine roluri. Printre presupusele victime s-a aflat şi Anthony Rapp, un actor care l-a acuzat pe Kevin Spacey de agresiune sexuală, iar factorul agravant a fost faptul că, la vremea aceea, avea doar 14 ani! Între timp, numele lui Spacey a adunat un număr incredibil de acuzații – peste 30, între anii 1995 și 2013! -, iar acesta, din păcate, continuă să crească.

Robin Wright lături de Kevin Spacey în „House of Cards

Robin Wright lături de Kevin Spacey în „House of Cards

Postul BBC a confirmat că Poliția din Londra investighează trei noi acuzații de agresiune sexuală împotriva unui individ neconfirmat încă, despre care se bănuiește a fi Kevin Spacey. Dacă acest lucru se confirmă, numărul acuzațiilor împotriva actorului american investigate de poliția londoneză se ridică la șase! Acuzațiile au fost făcute anul acesta, între lunile februarie și aprilie, iar două dintre ele se presupune că au avut loc în Londra, între anii 1996 și 2008 și unul în Gloucester, în 2013.

Mărturisire neașteptată

În urma dezvăluirilor actorului Anthony Rapp, care a deschis astfel cutia Pandorei (acesta ar fi fost violat de Spacey pe când avea doar 14 ani), Spacey a făcut o mărturisire neaşteptată pe Twitter: „Am mult respect şi admiraţie faţă de Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât îngrozit să aflu povestea lui. Sincer vă spun, nu-mi amintesc întâmplarea, au trecut mai bine de 30 de ani de atunci. Dar dacă m-am comportat aşa cum spune, îi datorez scuze sincere pentru ceea ce consider că a fost un comportament nepotrivit de beţiv şi îmi pare rău pentru sentimentele care declară că l-au însoţit atâţia ani. Chestia asta mă încurajează să spun şi alte lucruri despre viaţa mea. Ştiu că circulă multe poveşti despre mine şi că cele mai multe au fost alimentate de faptul că ţin atât de mult la intimitatea mea. Fiind cel mai în măsură să vorbesc despre asta, mărturisesc că am avut relaţii romantice atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, iar acum am ales să trăiesc ca un bărbat gay. Vreau să fac faţă acestui lucru cu deschidere şi onestitate, iar asta începe cu examinarea propriului meu comportament. Din păcate, declarațiile făcute i-au deranjat pe mulți, inclusiv pe membrii comunității LGBT, care au declarat că nu acceptă ca un violator pedofil să se ascundă sub umbrela lor… Între timp, lui Spacey i-au fost reziliate toate contractele și s-a preferat înlocuirea lui din proiectele cinematografice la care participa, iar acum riscă mulți ani de pușcărie.

Foto: Hepta

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter