Kim Basinger si Charlize Theron, colege de platou

Publicat pe

Kim Basinger va juca alaturi de Charlize Theron in productia „The Burning Plan', primul film al lui Guillermo Arriaga in calitate de regizor, cel care a semnat scenariile pentru „21 de grame' sau „Babel', pentru cel din urma ridicand anul acesta Oscarul.

„The Burning Plan' se anunta a fi un produs cu pretentii la premii, tinand cont ca atat Kim, cat si Charlize sunt actrite care cunosc deja gustul dulce al succesului, fiecare primind Oscarul.

In 1997, Kim Basinger era rasplatita cu Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, pentru prestatia din „L.A. Confidential', considerat de foarte multi drept cel mai bun film al anilor 90. Sud-africana Charlize Theron a luat Oscarul in 2004, pentru cea mai buna actrita in rol principal, rolul lui Aileen din „Monster', bazat pe o poveste reala, aducandu-i cea mai importanta distinctie din cariera.

In filmul lui Guillermo Arriaga, Kim Basinger va interpreta rolul Ginei, mama lui Charlize, cea care se intoarce la parintii sai pentru a incerca sa vindece ranile din trecut. (L.F.)

Foto: www.famousbabes.com.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă