Kim Kardashian este „hărțuită” de Kanye West să-i facă mai mulți copii!

Publicat pe de Oana Pantazi

Kim Kardashian, probabil cel mai faimos personaj al lumii virtuale, și soțul ei, rapperul Kanye West, țin săptămânal, dacă nu zilnic, prima pagină a tabloidelor din lumea întreagă și pare să nu-i deranjeze, ba chiar suspectăm că se „hrănesc” cu asta… Recent, Kim Kardashian a afirmat că este „hărțuită' de Kanye West să-i facă mai mulți copii, menționând că acesta vrea nici mai mult, nici mai puțin decât… 7 moștenitori!

Kim Kardashian este una dintre cele mai controversate, dar și mai adulate vedete din America.

Kim Kardashian este una dintre cele mai controversate, dar și mai adulate vedete din America.

Deși are o viață de divă și pare că unicele sale preocupări sunt moda, operațiile estetice și injecțiile cu acid hialuronic, cu botox sau cu grăsimea personală, Kim Kardashian este totuși o mamă bună, pentru cei trei copii ai ei și ai lui Kanye: North (5), Saint (2) și micuța Chicago (9 luni), mezina fiind adusă pe lume de o mamă purtătoare, subiect care a iscat foarte multe valuri la vremea respectivă. Se pare însă că rapperul Kanye West, soțul divei de pe Instagram, consideră că familia sa nu este destul de numeroasă și, după cum declară însăși Kim, o „hărțuiește' să-i facă mai mulți copii.

Kim Kardashian și Kanye West au trei copii

Kim Kardashian și Kanye West au trei copii

„E blocat pe acest 7”

În cadrul celui mai recent episod al reality show-ului Keeping Up with the Kardashians, vedeta i s-a confesat prietenei sale Larsa Pippen, spunându-i, printre altele, că soțul ei vrea să-și mărească familia. Când Pippa a întrebat-o cum de a avut noroc de așa copii buni, Kim i-a dat vestea. Kanye vrea să avem mai mulți, totuși. Mă hărțuiește. Vrea 7 copii. E blocat pe acest 7.' Probabil Kim are dreptate, deoarece albumele lui Kanye au fiecare doar câte 7 piese…

Kanye West vrea o familie mai mare... Rapperul s-ar mulțumi cu 7 copii!

Kanye West vrea o familie mai mare… Rapperul s-ar mulțumi cu 7 copii!

Din păcate pentru Kanye, soția lui nu va fi niciodată de acord cu planul lui, cel puțin nu în lumea în care trăim, după cum singură declară, cu atât mai mult cu cât ea a fost victima unui jaf, la Paris, în octombrie 2016, când a fost ținută și ostatică. „Asta este o nebunie! Nu aș putea niciodată, mai ales în lumea asta în care trăim”, a declarat Kim, admițând că atacul violent de la școala din Florida, unde au fost ucise 17 persoane, în luna februarie, a impresionat-o foarte tare. „Am ezitat dacă să fac sau nu mai mulți copii, iar chestia asta mă ține trează noaptea, pentru că mă gândesc cum vor supraviețui copiii mei într-o lume nebună ca asta', a concluzionat Kim, așadar Kanye va trebui să se mulțumească doar cu trei copii.

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter