Kim Kardashian – Îngrijorată în legătură cu sarcina sa

Publicat pe

Cu câteva săptămâni înainte de aduce pe lume cel de-al doilea ei copil, Kim Kardashian trebuie să faţa unor complicaţii, după ce toată perioada sarcinii s-a dovedit una extrem de dificilă pentru ea.

 

kim1

Soţia lui Kanye West a dezvăluit că bebeluşul nu este aşezat în poziţia normală pentru naştere, prin urmare nu poate fi născut natural.

 

„Capul este orientat în sus, în loc să fie în jos. Trebuia să se întoarcă în săptămâna 32. Prin urmare, va trebui să nasc prin cezariană'.

 

Kim mai speră totuşi ca băieţelul să se întoarcă şi face tot posibilul în acest sens: „Stau cu capul în jos de 3 ori pe zi, timp de 15 minute. Ascult muzică în anumite poziții și pun gheață pe anumite zone ale burții pentru ca bebelușul să se întoarcă. Am început chiar să fac acupunctură şi am încercat chiar şi hipnoza!', a dezvăluit ea.

 

Kim a mai spus că va face cezariană dacă va fi o urgenţa, iar copilul va fi în pericol. „Dacă nu va fi nevoie, nu voi recurge la această operaţie'.

 

„Toată această poveste în legătură cu naşterea mă face nervoasă, trebuie să recunosc. Sper ca bebe să-şi schimbe poziţia şi ca totul să se termine cu bine, dar sunt pregătită pentru orice'.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter