Kim Kardashian și-a înfuriat fanii după ce s-a lăudat cu un tur privat într-un Boeing 747!

Publicat pe de Oana Pantazi

Kim Kardashian are 120 de milioane de fani pe Instagram și fiecare postare a ei are cel puțin un milion de aprecieri, însă de data asta a reușit să-și înfurie admiratorii, care s-au declarat scârbiți' de gestul vedetei.

Kim Kardashian s-a lăudat cu zborul privat cu un Boeing 747, dar nu a fost cea mai bună idee...

Kim Kardashian s-a lăudat cu zborul privat cu un Boeing 747, dar nu a fost cea mai bună idee…

Linia dintre dragoste și ură e una extrem de subțire și de asta avea să se convingă și Kim Kardashian în momentul în care a avut nefericita idee de a se lăuda pe Instagram cu zborul privat pe care ea și soțul ei, Kanye West, l-au făcut cu un Boeing 747, un avion prevăzut cu peste 600 de locuri. mDat fiind că un astfel de zbor costă în jur de 2.000 de $ și că e obligatoriu să fie cel puțin 150 de persoane la bord, fanii divei nu au apreciat deloc „aroganța' comisă de Kim și au taxat-o imediat.

Fanilor nu le-a plăcut să afle că un Boeing 747 cu 600 de locuri s-a ridicat de la sol cu doar câțiva pasageri la bord.

Fanilor nu le-a plăcut să afle că un Boeing 747 cu 600 de locuri s-a ridicat de la sol cu doar câțiva pasageri la bord.

Poate dacă n-ar fi scris pe poza postată Zbor privat 747 – nu e mare brânză', Kim Kardashian ar fi scăpat mai ușor, dar aceștia au atacaat-o pe vedetă mai repede, dar și mai agresiv decât se aștepta… Chiar dacă în videoul filmat Kim a ținut să precizeze că avionul le-a fost pus la dispoziție de Adidas pentru a promova brandul Yeezy al lui Kanye West, fanii nu au fost deloc încântați, nici de turul pe care vedeta li l-a făcut prin dormitoarele avoinului, pe la bar sau în sala de forță.

Kim Kardashian și Kanie West, somați să doneze pentru protecția mediului

Internauților li s-a părut mai mult decât jignitor gestul celor două vedete și s-au declarat scârbiți de lipsa lor de considerație față de mediul ambiant și dezamăgiți de atitudinea lor. Celor mai mulți nu li s-a părut firesc ca, pentru o mână de oameni, să fie ridicat de la sol un astfel de mastodont producător de noxe. Tocmai v-ați urcat la bordul unui 747 privat(!), pentru un zbor lung. Cât v-a costat? 2-3 milioane de dolari? Poate ar fi cinstit să donați o sumă echivalentă pentru refacerea mediului de pe urma sutelor de tone de bioxid de carbon pe care tocmai le-ați cauzat!' – a fost doar unul dintre comentariile… foștilor fani ai celor doi.

Kanye West, în "biroul" Yazee din avion...

Kanye West, în „biroul” Yazee din avion…

Probabil că la noi în țară nu s-ar fi sesizat nimeni, decât poate, cel mult, ca să-i invidieze pe Kim Kardashian și pe Kanye West. Avioane producătoare de noxe? Protecția mediului?! Toți nemulțumiții ar trebui să vină să trăiască o singură zi în București pe timp de caniculă sau de ploaie…

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter