Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a patra oară, prin intermediul unei mame-surogat!

Publicat pe

Ieri, mama-surogat angajată de către Kim Kardashian și Kanye West pentru a le aduce pe lume cel de-al patrulea copil a intrat în travaliu, așadar cele două vedete sunt deja părinți în acest moment. Și cel de-al treilea copil al familiei a venit pe lume tot prin intermediul unei mame-surogat.

La începutul lunii ianuarie, vestea că Kim Kardashian și Kanye West așteaptă cel de-al patrulea copil, care urma să vină pe lume tot prin intermediul unei mame-surogat, la fel ca și precedentul a luat prin surprindere pe toată lumea. Și iată că, una dintre surorile vedetei, Kourtney Kardashian, „a dat din casă” în timp ce filma pentru Ellen DeGeneres Show. Mama surorilor Kardashian, Kris Jenner, a fost invitată în în emisiune, iar Ellen a surprins-o aducând în platou toți nepoții și pe fiica ei cea mare, Kourtney. Aceasta a povestit, spre surprinderea lui Kris Jenner, că mama ei urmează să fie din nou bunică în scurt timp. „Mama mea nici măcar nu știe, dar mama-surogat a lui Kim a intrat în travaliu, deci este la spital”, a anunțat Kourtney.

Kim Kardashian și Kanye West au susținut întotdeauna că își doresc o familie mare, dar probelemele de sănătate ale vedetei au împiedicat-o să ducă mai mult de două sarcini. Asta nu a împiedicat-o să găsească o soluție – așadar ultimii doi copii ai vedetei, ambii băieți, au venit pe lume prin intermediul unei mame-surogat.

De ce nu a mai ales Kim Kardashian aceeași mamă-surogat

Publicația Peole a confirmat acum câteva luni că celebrii Kim Kardashian (38) și Kanie West (41) își vor mări curând familia, cel de-al patrulea copil al cuplului fiind deja pe drum. North (5), Saint (3) și Chicago (1 an), care a venit pe lume tot prin intermediul unei mame-surogat, își așteaptă cu nerăbdare noul frățior, care va veni pe lume la începutul lunii mai. Conform sursei, cei doi viitori părinți sunt extrem de încântați, iar Kim deja face planuri de amenajare a viitoarei camere a bebelușului, dar și pentru baby shower, petrecere care va avea loc cu puțin timp înainte de venirea sa pe lume.

Surpriza este că, de data aceasta, deși s-au declarat extrem de încântați de mama-surogat pe care au ales-o pentru fiica lor Chicago, Kim (care, din motive medicale, nu mai poate duce o sarcină la bun sfârșit) și Kanye de data aceasta au apelat la o altă mamă purtătoare pentru cel de-al patrulea copil al lor. Chiar dacă cei mai mulți au bănuit că între cei doi soți și persoana aleasă pentru a le naște copilul au apărut neînțelegeri, din cauza cerințelor destul de dure ale lui Kim și Kanye, răspunsul este unul mult mai simplu! Femeia care a născut-o pe Chicago nu a putut să poarte și această sarcină dintr-un motiv foarte simplu – este însărcinată la rândul ei, de data aceasta nu cu copilul altora, ci cu cel propriu!

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a patra oară, prin intermediul unei mame-surogat!Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a patra oară, prin intermediul unei mame-surogat!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter