Kourtney Kardashian a pozat goală! Aşa arată la 38 de ani - FOTO

Publicat pe

Kourtney Kardashian a şocat pe toată lumea! Vedeta de rang internaţional s-a dezbrăcat complet de haine şi a pozat goală la 38 de ani! Cât de modificată e imaginea!

Are 38 de ani și trei copii, dar se mândrește cu o siluetă de invidiat și cu un iubit mai tânăr cu 14 ani. Kourtney Kardashian a făcut din nou furori recent, când a apărut fără haine.

Kourtney Kardashian a pozat goală

Vedeta a postat pe Instagram o imagine în care nu poartă haine absolut deloc. Ea a făcut acest gest pentru a promova săptămâna fitness-ului. Vedeta şi-a lăsat părul lung desfăcut şi cu o atitudine de femeie fatală s-a lăsat fotografiată aşa cum a venit pe lume.

Kourtney Kardashian arată foarte bine, iar trupul său tonifiat şi bine lucrat încă atrage atenţia. Priveşte galeria foto!

Citeşte şi: Critics Choice Awards și-a desemnat câștigătorii. Big Little Lies', Handmaids Tale' and The Shape of Water' au fost marii câștigători!

Kourtney Kardashian a pozat goală! Aşa arată la 38 de ani - FOTOKourtney Kardashian a pozat goală! Aşa arată la 38 de ani - FOTO

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter