Kristen Bell și Dax Shepard – Contrariile se atrag

Publicat pe

Ea are 1 metru 55, el, 1,89, ea este o persoană tradițională, el, un fost dependent de droguri și de alcool plin de tatuaje. Cu toate acestea, relația dintre ei merge de mai bine de 7 ani. Nu fără eforturi, însă.

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal / BEImages (1053070be) Dax Shepard and Kristen Bell 2012 CMT Music Awards, Nashville, America - 06 Jun 2012

Cei doi s-au întâlnit la un meci de hockey și, de atunci, sunt de nedespărțit. Se pare că secretul relației lor se bazează pe terapia de cuplu, un lucru cu care, spun ei, nimeni nu ar trebui să se rușineze.

 

Povestea lor de dragoste a reușit să-i echilibreze, Kristen a lăsat impulsivitatea deoparte, iar Dax a început să aibă încredere în oameni: Obișnuiam să am un comportament dificil. Îmi plăcea să trântesc uși – Voiam să am o ieșire dramatică!', își amintește actrița.

 

Cel care a schimbat situația dintre ei radical a fost chiar Shepard, care, obișnuit cu emoțiile puternice în urma experienței sale cu drogurile și alcoolul, i-a spus partenerei sale că nu acesta este modul în care și-ar dori să se desfășoare relația lor. N-a mai fost decât un pas până la a căuta ajutor de specialitate.

 

În prezent, cei doi sunt susținători înfocați ai terapiei de cuplu, mai ales a celei realizate încă de la început, și detestă felul în care sunt prezentate în presă cuplurile celebre care apelează la așa ceva: Are o conotație negativă. În relația anterioară, am ajuns să fac terapie de cuplu tocmai la sfârșit și, de cele mai multe ori, e prea târziu… Felul în care eu și Dax ne certăm acum – și ne certăm mult; ne contrazicem aproape la orice – e foarte sănătos.'

 

Sursă foto: hepta.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter