Kylie Jenner a șters toate pozele cu Stormi, fiica ei, de pe Instagram

După ce și-a ținut sarcina secretă timp de 9 luni, diva internetului' a devenit foarte darnică, fanii ei bucurându-se de poze și filmulețe cu fiica ei încă din prima zi de viață. Acum, Kylie Jenner a șters toate pozele cu Stormi, fiica ei, de pe Instagram. Iată care este motivul!

Kylie Jenner a șters toate pozele cu Stormi de pe Instagram.

Kylie Jenner a șters toate pozele cu Stormi de pe Instagram.

Chiar în clipa în care Stormi a venit pe lume, Kylie, extrem de îndrăgostită de micuța ei, le-a prezentat-o fanilor săi de pe Instagram, postând apoi, cu regularitate fotografii cu micuța, care a moștenit atât exotismul și frumusețea mamei sale, cât și culoarea pielii tatălui ei, Travis Scott. Și cum mama și fiica sunt nedespărțite, admiratorii lui Kylie au avut ce vedea. La un moment dat, s-a iscat chiar și o furtună pe Instagram, din cauza celor care comentau că Stormi seamănă mai mult cu bodyguardul lui Kylie decât cu tatăl ei…

Stormi, alături de Travis Scott, tatăl ei.

Stormi, alături de Travis Scott, tatăl ei.

Nu știm în ce măsură a contribuit asta la decizia lui Kylie, cert e că fanii ei de pe Instagram au observat imediat dispariția pozelor cu Stormi de pe contul de socializare al vedetei, cu atât mai mult cu cât, în cea mai recentă poză postată de vedetă – Kylie a postat o fotografie cu ea nemachiată, în care își ține în brațe fiica în vârstă de 4 luni – fața lui Stormi nu se vede decât parțial. Evident că admiratorii săi au întrebat-o imediat care este motivul pentru care a luat decizia de a tăia fotografia: „Da, am tăiat-o din poză pe fiica mea. În acest moment nu mai arăt imagini cu fetița mea'.

Se pare însă că vedeta a avut un motiv întemeiat să ia această decizie, după cum afirmă surse din anturajul lui Kylie pentru publicația The Sun. Conform acestora, se pare că vedeta ar fi primit mai multe amenințări, prin care era atenționată că i-ar putea fi răpită fiica, așadar Kylie a luat noi metode de protecție în jurul casei sale și și-a mărit echipa de securitate. Evident, în aceste condiții, hotărârea de a scoate de pe Instagram fotografiile în care se vede chipul fetiței a fost un pas firesc.

i spy with my little eye…

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Mai mult, după câte declară sursa, Kylie iese foarte rar cu Stormi în public, însă acum dorește să se asigure că fiica ei este protejată tot timpul. Există numeroase persoane, în special în social media, care zic despre Stormi că este urâtă și aruncă numeroase insulte. Toate acestea sunt foarte supărătoare pentru Kylie, în special pentru că există amenințări directe cu răpirea lui Stormi'.

Măsurile luate de Kylie sunt binevenite, însă, în ceea ce privește fotografiile cu Stormi, e mult prea târziu – internetul e plin de ele…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...