Kylie Minogue s-a îndrăgostit de bărbat mai tânăr cu 20 de ani

Publicat pe

De aproximativ o lună, Kylie Minogue se întâlneşte cu Joshua Sasse, un tânăr actor în vârstă de 27 de ani, extrem de carismatic.

 

La 47 de ani, cântăreaţa australiană s-ar fi îndrăgostit de actorul britanic care joacă în serialul „Galavant', în care Kylie este gust star, ceea ce le-a permis să se cunoască.

 

Joshua a crescut la Londra şi este un bărbat extrem de atent la ultimele tendinţe vestimentare, el participând recent la New York Fashion Week. De asemenea, tânărul este un mare iubitor de câini şi are mare grijă de felul în care arată, mergând la sală pentru a fi în formă, după cum reiese din pozele postate pe Instagram.

 

Kylie este singură de ceva timp, în 2013 ea despărţindu-se de Andres Velencoso, iar înainte de această relaţie a fost cuplată cu Jason Donovan, Michael Hutchence şi Olivier Martinez.

 

Ea mărturisea recent ca este pregătită pentru o nouă relaţie. „Mi-ar plăcea să întâlnesc pe cineva. Sunt o romantică'.

 

Foto: Hepta

 

Kylie Minogue s-a îndrăgostit de bărbat mai tânăr cu 20 de aniKylie Minogue s-a îndrăgostit de bărbat mai tânăr cu 20 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter