La mulţi ani, Andreea Marin! Vedeta împlineşte astăzi 41 de ani

Publicat pe

Pe 22 decembrie, Andreea Marin împlineşte 41 de ani, ocazie cu care vedeta a publicat două fotografii inedite din copilăria sa.

 

„Odinioara am fost asa. Au trecut de-atunci vreo cativa anisori. Iaca maine, adica peste 5 minute, fac … doar 41! Sanatosi sa fim si sa (ne) iubim! Multi ani si buni cu totii sa traim!', a scris Andreea pe pagina ei de Facebook, strângând aproape 30.000 de like-uri.

 

Vedetă de televiziune şi moderator, Andreea este astăzi implicată în numeroase acţiuni caritabile, multe dintre ele desfăşurate de fundaţia pe care a înfiinţat-o, „Preţuieşte Viaţa!'

 

Andreea este căsătorită cu medicul turc Tuncay Ozturk şi are o fetiţă, Violeta, care a împlinit luna aceasta 7 ani.

 

Acum 7 ani, aduceam pe lume un bot de om, si de atunci cuvantul fericire a capatat cu-adevarat contur in inima mea. Nu stiu implinire mai mare, clipa mai pretioasa, bucurie mai frumoasa decat clinchetul cuvantului mami' rostit de Violeta mea… La multi ani, dragostea mea, fata mamei fata mare… Iti daruiesc , clipa de clipa, inima mea, cu tot ce-i bun in ea!', a scris pe 15 decembrie Andreea Marin pe pagina ei oficiala de Facebook.

 

La mulţi ani, Andreea Marin! Vedeta împlineşte astăzi 41 de aniLa mulţi ani, Andreea Marin! Vedeta împlineşte astăzi 41 de ani

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter