La sosirea în Anglia, Melania Trump arăta la fel ca... Meghan Markle

Publicat pe de Oana Pantazi

Președintele Statelor Unite și soția lui au sosit, ieri, în Anglia, în prima lor vizită oficială. La coborârea din avion, toată lumea a observat că Melania Trump arăta la fel ca Meghan Markle, outfitul ales de Prima Doamnă fiind foarte asemănător cu cele pe care le preferă Ducesa de Sussex.

La sosirea în Anglia, Melania Trump arăta exact ca Meghan Markle.

La sosirea în Anglia, Melania Trump arăta exact ca Meghan Markle.

Ieri, 12 iulie, Donald și Melania Trump au sosit în Anglia în prima vizită oficială. Culul urmează să ia azi ceaiul cu Regina Elisabeta a II-a, pe perioada șederii urmând să aibă loc și alte întrevederi în scop personal și de afaceri. De îndată ce Prima Doamnă a Statelor Unite a pus piciorul pe solul britanic, toți cei de față au făcut, deloc întâmplător, asocierea între ea și proaspăta Ducesă de Sussex, pentru că Melania Trump arăta la fel ca Meghan Markle. Același gen de rochie, într-o culoare neutră, dar extrem de sexy, care complimentează perfect trupurile subțiri și tonificate.

Conform Vanity Fair, Melania Trump a purtat o rochie de cocktail Roland Mouret, la care a aceesorizat o curea roșie, pata de culoare perfectă. Evident, rochia nu este una dintre cele mai ieftine din lume – 1.365$ –, dar nici nu ne-am așteptat la altceva, dat fiind că este vorba despre Prima Doamnă a Statelor Unite. Și Meghan Markle a purtat tot o rochie Roland Mouret în vizita ei alături de Prințul Harry în Irlanda și, chiar dacă cele două outfituri nu arată exact la fel, culorile lor sunt asemănătoare, iar stilul designerului care le-a creat e recognoscibil. În schimb, rochia pe care a ales-o Melania Trump pentru cina de stat la care ea și soțul ei au participat alături de primul-ministru britanic Theresa May, Prima Doamnă a Statelor unite nu a mai semănat cu Meghan Markle, ci cu Prințesa Belle, în rochia ei J. Mendel, de culoare galben-pal (culoarea preferată a Reginei), în care semăna mai degrabă cu o cariatidă. Melania a arătat impozant în acea rochie, însă cele mai impresionate de ea au fost… gărzile de la Buckingham.

Melania Trump își stăpânește foarte bine emoțiile.

Melania Trump își stăpânește foarte bine emoțiile.

Melania Trump are abilitatea extraordinară de a nu schița nici măcar un zâmbet!

Despre Melania Trump s-a zis de multe ori că are ceea ce se cheamă poker face, Prima Doamnă fiind greu de citit, pentru că reușește să-și stăpânească total emoțiile. Iată însă că ea a reușit să impresioneze până și gărzile Reginei, care sunt faimoase pentru asta. Robbert Addington, șeful gărzilor Palatului Buckingham, a declarat că abilitatea Melaniei Trump de a nu schița nici măcar un zâmbet este de prim calibru și că a fost extrem de impresionat de către Prima Doamnă a Statelor Unite. Iată ce le-a declarat el jurnaliștilor: I-au ieșit în față tot felul de oameni care gesticulau și-i aruncau tot felul de vorbe, sperând că va ceda, dar ea a reușit să-și păstreze aceeași expresie rigidă, lipsită de emoție, tot timpul. A fost incredibil', a spus Addington, care e era convins că nici măcar Theresa May, primul-ministru britanic, nu a prea reușit să-i smulgă vreun zâmbet Melaniei Trump.

Prima Doamnă a Statelor Unite are o "poker face"...

Prima Doamnă a Statelor Unite are o „poker face”…

Gărzile trec prin luni întregi de antrenamente pentru a-și menține același grad de stoicism, așadar abilitățile doamnei Trump ne-au dat pe spate – face asta în mod natural. E o inspirație pentru noi. Chiar și atunci când președintele a înconjurat-o cu brațul, protector, la un moment dat, pentru a se poza împreună, nici măcar nu a clipit. Singura dată când lui Addington i s-a părut că zărește o urmă de zâmbet pe chipul Primei-Doamne a fost atunci când Donald Trump s-a îndepărtat puțin de ea. Șeful gărzilor admite însă că e posibil să i se fi părut…

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter