Lara Fabian va mai sustine un concert la Bucuresti, pe 18 martie

Publicat pe

Cum primul concert al Larei Fabian anuntat pentru 17 martie 2012 este sold out, iar cererile pentru bilete nu au incetat sa curga, artista a acceptat sa sustina inca o reprezentatie la Sala Palatului din Bucuresti, pe 18 martie, de la ora 20.00.

Daca initial prima vizita in Romania a Larei Fabian era programata pentru o perioada mai scurta de timp, cu doua luni inainte de eveniment, la insistentele fanilor, artista a acceptat sa isi prelungeasca vizita si sa le rasplateasca asteptarea cu 2 concerte extraordinare, in loc de unul! Biletele pentru cel de-al doilea concert se pun in vanzare incepand cu 17 ianuarie.

Cariera muzicala a artistei a inceput sa se contureze in adolescenta, cand influentata de muzica clasica, a inceput sa compuna primele sale piese, pe care le-a interpretat la diferite concursuri in incercarea de a se afirma. Castigarea locului 4 la Eurovision in 1988, ii aduce indragitei artiste un loc meritat in galaxia de stele a muzicii europene.

Fanii o iubesc, iar criticii o aclama, rasplatind-o cu 8 nominalizari în cadrul premiilor ADISQ, unde castiga trofeul cel mare la categoria „Cantaretul din Quebec cu cel mai mult succes în Canada' iar Pure este numit „Cel mai popular album'.

In 1999 Lara incepe comercializarea primului album in concert intitulat Live 1999, album ce debuteaza pe primul loc in clasamentele de specialitate din Franta, tara in care primeste si discul de platina pentru vanzari de peste 300.000 de exemplare.]

Primul album in limba engleza al interpretei intitulat „Lara Fabian' este lansat in noiembrie 1999 in Franta si Canada, iar cateva luni mai tarziu in Statele Unite, unde melodia „I Will Love Again' a ocupat primul loc în clasamentul Billboard Dance Music/Club Play si locul 32 în Billboard Hot 100.

Dupa ani de asteptare, a venit si randul fanilor romani sa asculte live piese precum „I Will Love Again', „Caruso', „Je taime' sau „Je suis Malade'.

Sursa: Project Events
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter