Laura Cosoi a întâmpinat primăvara la Londra

Publicat pe

Începutul de an 2015 a prins-o pe Laura Cosoi mai mult pe drum, după Malaezia, Bali şi Italia, vedeta programându-şi la acest început de primăvară o vizită în Anglia.

 

De data aceasta ,Laura şi iubitul ei, Cosmin, au avut o motivaţie puternică, dorindu-şi să fie prezenţi la aniversarea de 2 ani a finuţului lor, Alexandru.

 

După o mică petrecere organizată în cinstea lui Alexandru căruia Laura i-a pregătit un delicios tort de mere, cei doi îndrăgostiţiti au avut timp să viziteze Londra, fiind încântaţi de parcuri, dar şi de zona Camden Town, pe care Laura o recomandă cu căldură.

 

„Primavara, care se simte destul de bine la Londra, a dat un farmec aparte orasului. Pot sa-ti spun ca asa am intrat eu in luna martie: cu zambetul pe buze si cu Alexandru cel Mic in brate'.

 

De asemenea, Laura a vizitat şi oraşul Greenwich, care a fascinat-o cu istoria sa. „Cand am ajuns, vremea nu era foarte frumoasa, insa orasul m-a cucerit pe loc si am descoperit ca, in afara faptului ca pe-acolo trece meridianul zero, Greenwich este un loc care merita descoperit pas cu pas.', a scris Laura pe blog-ul ei.

 

Laura Cosoi a întâmpinat primăvara la LondraLaura Cosoi a întâmpinat primăvara la Londra
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter