Laura Cosoi își alăptează fetița înainte de fiecare spectacol la teatru: „Mă așteaptă soțul meu sau mama mea cu ea, în brațe”

Publicat pe .

Laura Cosoi își alăptează fetița înainte de fiecare spectacol la teatru. În luna iunie, actrița a devenit mamă pentru a treia oară, când a adus pe lume o fetiță superbă, pe nume Lara. Pentru că și-a reluat activitatea, vedeta a povestit cum reușește să se împartă între carieră și creșterea copilului, susținând că micuța nu este încă hrănită cu biberonul. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de 10 ani, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În luna iunie, cei doi au devenit părinți pentru a treia oară, anunțul fiind făcut chiar de actriță pe rețelele de socializare. De curând, vedeta și-a reluat spectacolele de la Teatrul „Elisabeta' și face parte din distribuția serialului de comedie „Pup-o, mă! Confruntarea bacilor'. În acest context, actrița a mărturisit că fetița ei o însoțește peste tot, atât la repetiții, cât și în timpul spectacolelor.

laura-9laura-9

Laura Cosoi își alăptează fetița înainte de fiecare spectacol la teatru. Actrița a declarat că, în afara filmărilor și repetițiilor pentru spectacole, este implicată și în diferite campanii comerciale și umanitare.

Citește și: Ce dietă ține Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară:”Evit să consum…”

Citește și: Cum au depășit Laura Cosoi și soțul ei momentele dificile din căsnicie:„Am avut și noi astfel de perioade'

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut un băiețel.Fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru a doua oară

Citește și: Mario Mutu, primele declarații despre scandalul de la spital:„A fost o nebunie. Poliţiştii mi-au…'

Laura Cosoi își alăptează fetița înainte de fiecare spectacol la teatru

Actrița a mărturisit că fiica ei nu este încă hrănită cu biberonul, motiv pentru care o poartă cu ea la toate spectacolele. Laura Cosoi este ajutată de mama și soțul ei.

„Dimineața, stau cu bebelușa Lara, iar după-amiaza suntem cu toții acasă, cu Cosmin, soțul meu, și cu fetele, care vin de la școală și de la grădiniță. Am pe cineva care mă mai ajută la curățenie. Totul este în grafic, când ai trei copii trebuie să fii foarte organizată. Cu ajutorul soțului meu, până acum ne-a ieșit totul bine. Iar când am spectacole de teatru în afara Bucureștiului, tot timpul o iau și pe Lara cu mine, pentru că nu primește încă biberonul.

O hrănesc înainte să urc pe scenă, dar și după spectacol, căci nu avem pauză, stăm două ore pe scenă. De obicei, mă așteaptă soțul meu sau mama mea cu ea, în brațe, în culise. Nu știu dacă fetele seamănă cu mine sau cu Cosmin. Dar ele între ele seamănă foarte bine. Cu trei copii în casă e voie bună, ele vorbesc mereu, cântă, probează rochițe, au sertarele lor cu lucruri, mă mai ajută și la bucătărie, la noi în familie se gătește foarte mult', a declarat Laura Cosoi pentru Ego.ro.

Actrița și soțul ei și-au deschis o afacere

De curând, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au deschis o brutărie. Actrița a mărturisit că afacerea merge foarte bine, iar clienții au apreciat calitatea produselor de panificație.

„Avem oameni care se ocupă, e o întreagă echipă pentru tot ce înseamnă cuptor și comunicare. E o afacere de familie, mergem foarte mult pe calitate, pâinea e cu maia, credem în calitatea produselor noastre. Avem însă o capacitate redusă de producție, motiv pentru care rămânem foarte repede fără pâine. Sunt rețetele copilăriei noastre, pâinea se coace în cuptorul cu lemne și semințele se coc tot în cuptor, totul e preparat acolo.

 E și foarte greu, pentru că la un cuptor cu lemne contează temperatura, timpul, nu e ca la un cuptor normal, în care totul e calculat, la noi e ca pe vremea bunicilor', a mai adăugat ea, pentru sursa mai sus menționată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton