Laura Cosoi – Poveşti şi imagini din Madeira

Publicat pe

După o vizită în Portugalia, anul trecut, Laura Cosoi a fost într-o vacanţă în această primăvară pe insula Madeira despre frumuseţea căreia aflase multe lucruri.

 

Laura a planuit totul cu multe luni înainte, încercând să îşi facă timp în programul extrem de încărcat din această perioadă în care sunt incluse lansarea filmului Cel Ales' şi pregătirea unei piese de teatru, o premieră.

 

Laura şi iubitul ei, Cosmin s-au cazat la un hotel cochet, iar camera lor avea o superba vedere spre capitala Funchal, dar si spre oceanul Atlantic. „In fiecare dimineata, ne luam micul dejun si ne relaxam la piscina savurand rasaritul nascut din spatele culmilor', declară vedeta care a vizitat şi o fabrică de broderie, ce a impresionat-o.

 

„O experienta cu totul inedita a fost sa urcam pe munte cu telecabina si sa coboram cu sania pe asfalt. Aceasta traditie unica exista in partea locului de cand lumea – si nu o mai gasesti in nici o alta parte a globului! Si uite asa, in mijlocul primaverii, sufletul meu de copil s-a distrat dandu-se cu sania pe ciment!', mărturiseşte Laura una dintre experienţele fascinate ale acestei vacanţe.

 

Cei doi au explorat insula pas cu pas si s-au bucurat de privelistea extraordinara oferita de ocean. Astfel, de la munte au coborat  la mare, pe o plaja tipica pentru Madeira, Playa do Garajau.

 

Foto: lauracosoi.ro

Laura Cosoi – Poveşti şi imagini din MadeiraLaura Cosoi – Poveşti şi imagini din Madeira

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter