Laura Cosoi – Primul rol principal într-un lungmetraj

Publicat pe

Laura Cosoi (La bloc', Cu un pas înainte', Naşa') se află la primul ei rol principal intr-un lungmetraj, vedeta apărând alături de Bogdan Stanoevici în „Cel ales', cel mai recent film regizat de Cristian Comeagă.

 

Filmul care spune povestea unui fost agent secret, care a părăsit România cu decenii în urmă, va fi lansat în cinematografe pe 24 aprilie, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

 

laura cosoi

Bogdan Stanoevici este cunoscut pentru rolurile din Secretul lui Nemesis', Noi, cei din linia întâi', Portretul luptătorului la tinereţe', iar în distribuţia filmului îi regăsim pe îndragitul actor Nicodim Ungureanu (California Dreamin’ (nesfârşit)', Pescuit sportiv', Visul lui Adalbert', Despre oameni şi melci') precum și pe singura actriță româncă nominalizată la Premiile Goya, Olimpia Melinte (Caníbal', #Selfie', Sette opere di misericordia').

 

film1

 

Povestea filmului începe în anii 80, când domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit recent că mai are încă mult de pierdut.

 

film2

În prezent, domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o mașină printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă.

 

„Cel ales' este produs de către Domino Film, producător fiind regizorul Cristian Comeagă. Printre filmele produse de Cristian Comeagă se mai numără: „Asfalt Tango', Filantropica', Restul e tăcere' și La bani, la cap, la oase'.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=akUZQ4q-3xc[/youtube]

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter