Solista de muzică populară Lena Miclăuș a băut timp de 17 zile doar apă, când era însărcinată: "Am simțit să fac un sacrificiu. "

Publicat pe

Solista de muzică populară Lena Miclăuș a băut doar apă timp de 17 zile, când era însărcinată, și a povestit de ce a luat această decizis și cum s-a simțit după aia. Artista de muzică populară spune acum că s-a supărat foarte tare pe ea însăși că nu a putut rezista mai mult doar cu apă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lena Miclăuș a dezvăluit că la începutul pandemiei, pe când era încă gravidă cu fiul ei, a luat o decizie radicală, aceea de a ține timp de aproximativ trei săptămâni post negru. Adică, timă de 17 zile, artista a băut doar apă.

Solista de muzică populară Lena Miclăuș a băut timp de 17 zile doar apă, când era însărcinată: "Am simțit să fac un sacrificiu. "Solista de muzică populară Lena Miclăuș a băut timp de 17 zile doar apă, când era însărcinată: "Am simțit să fac un sacrificiu. "

Lena Miclăuș a trăit doar cu apă, timp de 17 zile

Artista de muzică populară Lena Miclăuș a dezvăluit un moment unic din viața ei, care a transformat-o total.

„Am vrut să țin post când eram însărcinată cu băiatul meu pentru sufletul meu drept mulțumire și nu am reușit decât 3 săptămâni și am fost foarte supărată că nu am putut. Voiam să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru câte mi-a dat. Așa am simțit eu să fac un sacrificiu. Și știam că dacă țin post este un sacrificiu.

Citește și: Ce o enervează cel mai tare pe Irina Fodor la soțul ei, Răzvan:„În fiecare seară mă culc bombănind lângă el’

Citește și: Chef Florin Dumitrescu spune de ce nu este bine să mănânci ce recomandă chelnerul:„Eu nu mănânc ciorbă niciodată’

Citește și: Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii.A dat faliment în pandemie

La începutul pandemiei am citit cartea '40 de zile de post' și am ajuns la concluzia că trebuie să țin postul cu apă. Am ținut o zi, apoi s-a prelungit la 3, apoi 5, apoi 10 și am ajuns până la 17 zile în care nu am băut decât apă.

Preotul din sat mi-a spus că e mare lucru, dar atât de bine și de curată cum m-am simțit în acele 17 zile nu m-am simțit niciodată și nu știu dacă mă voi mai simți vreodată', a povestit artista la Spovedanii Publice cu Dinu Christe. 

Cum s-a simțit Lena Miclăuș după ce a trăit, timp de 17 zile, doar cu apă

La finalul perioadei, solista Lena Miclăuș a dezvăluit că era cu totul și cu totul alt om. S-a schimbat enorm în urma experienței și este convinsă că „minunea' se datorează celor 17 zile în care a băut numai apă.

„Eram alt om, eram eu, nu mă deranja nimic, deși sunt fire vulcanică, a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Și îmi pare rău că nu am ținut mai mult, pentru că medical vorbind dacă țineam 20 de zile mi se schimba și sângele.

Oricum am văzut pe mine schimbări, aveam ochii mai limpezi. Prima zi mi-a fost ok, a doua zi mă durea capul, a treia zi mi-am revenit, nu mai simțeam foame', a mai dezvăluit Lena Miclăuș. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter