Leona Lewis vrea să adopte un copil

Publicat pe

Cântăreața a declarat recent că își dorește foarte mult să aibă copii și că i-ar plăcea să adopte, mai ales datorită faptului că mama sa a crescut în casele de copii.

Leona Lewis bei der Walking on Sunshine Premiere in London / 110614 *** 'Walking on Sunshine' Premiere in London, 11 Jun 2014 ***

Lewis este implicată într-o relație cu Dennis Jauch de 4 ani și recunoaște că este foarte ocupată datorită proiectelor profesionale, motiv pentru care întemeierea unei familii nu se va întâmpla prea curând.

 

Din cauza programelor aglomerate, cei doi petrec foarte mult timp unul departe de celălalt, dar, atunci când se întâlnesc, se simt foarte bine împreună. Mai mult decât atât, vedeta consideră că diferențele dintre ei îi fac să se completeze perfect.

 

E minunat. Amândoi călătorim foarte mult, așa că e o relație la distanță, însă atunci când suntem în același loc, facem tot posibilul să ne vedem, iar el stă cu mine atunci când sunt în LA. Facem multe eforturi ca să meargă… Ma sprijină. E o persoană atât de amuzantă și ne echilibrăm unul pe celălalt pentru că suntem diferiți. Ne motivăm reciproc să facem lucruri pe care nu le-am face în mod normal.', a mai spus Leona.

 

Sursă foto: hepta.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter