Leonardo DiCaprio este din nou singur. A pierdut încă o blondă superbă

Publicat pe

Leonardo DiCaprio a rămas din nou singur, după ce actorul s-a despărţit de top modelul Kelly Rohrbach din cauza agendelor lor de lucru extrem de încărcate.

 

Actorul în vârstă de 41 de ani, aflat în cursa pentru un Glob de Aur pentru rolul din „Revenant', şi top modelul de 25 de ani au fost împreună timp de 8 luni de zile, iar despărţirea a avut loc în urmă cu o lună.

 

„Amândoi sunt foarte ocupaţi în această perioadă şi au simţit nevoia unei pauze. S-au despărţit prieteni şi ţin legătura', a declarat un apropiat.

 

În timp ce DiCaprio are în faţă un sezon plin de gale şi evenimente la care participă cu ultimul lui film, „Revenant', Kelly urmează să joace în „Alertă la Malibu' alături de Zac Efron. Ea va interpreta rolul jucat altădată de Pamela Anderson.

 

Leonardo DiCaprio şi Kelly Rohrbach s-au întâlnit la gala CFDA Awards şi între ei a fost, se pare, dragoste la prima vedere. Cei doi au fost surprinşi imediat după aceea plimbându-se pe biciclete prin New York, iar în vară au circulat chiar zvonuri legate de logodna lor.

 

DiCaprio a ezitat să păşească alături de iubita lui pe covorul roşu al diferitelor evenimente, preferând ca fiecare să apară singur în faţa fotografilor.

 

Kelly completează, din păcate, o lungă listă de femei frumoase şi celebre de care Leonardo DiCaprio s-a despărţit. Printre fostele lui iubite s-au aflat Gisele Bundchen, Bar Refaeli, care tocmai ce s-a căsătorit şi a anunţat că este însărcinată, Blake Lively, Erin Heatherton sau Toni Garn.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si: Leonardo DiCaprio – Pasiunea lui sunt top modelele

 

Leonardo DiCaprio este din nou singur. A pierdut încă o blondă superbăLeonardo DiCaprio este din nou singur. A pierdut încă o blondă superbă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter